![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2447
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Bankalar Birliği tarafından yapılan açıklamada, hesap işletim ücretinin yasal olmadığı yönündeki iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Açıklamada, bankaların faaliyetleri yasalar ile düzenlendiği ve denetim altında olduğu vurgulanırken, alınan hesap işlem ücretinin yasal olduğu savunuldu. Açıklamada, “Hesap işletim ücreti, vadesiz hesap açılması talebi ile başlayıp kullanım süresi boyunca devam eden ve banka tarafından karşılanan operasyonel faaliyetler ve çeşitli hizmetlerin bedeli olarak hesap sahibine yansıtılan bir bedeldir” denildi. HESAP AÇMA İŞLEMLERİ BANKALARA EK MALİYET GETİRİYOR Hesap açma işlemlerinin bankalara belli bir maliyet getirdiği belirtilen açıklamada, açılan vadesiz hesaplarda müşterilere banka kartının da temin edildiği, bankaların bu kartların basımlarını kendi bünyelerinde veya belirli birkaç firmadan hizmet alarak sağladığı kaydedildi. Açıklamada, “Bankalar kendi tercihleri ve maliyet yapıları doğrultusunda hesap işletim ücreti tahsil ederek yaptıkları bu ve benzeri masrafların karşılığını almaktadır” denildi. ANKA
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yabancı uzman ücreti AB’dekileri geçemeyecek / 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 09:44 AM |
Yabancı Uzman Ücreti AB'dekileri Geçemeyecek 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 04:43 AM |
Ücreti Ne Kadar !!!! | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 08-17-2007 09:43 AM |
Sınav gözcüsüne ek ders ücreti | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-17-2006 11:39 PM |
iki işletim sistemi (yardım) | zincifre | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-03-2006 11:02 PM |