![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2273
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bektasi, evinde misafir oldugu için, karpuzcuya ugramis:
-Iyi karpuzun var mi? -Kurabiye gibi baba, güven bana! -Peki öyleyse iyi bir tane ver bakalim. Karpuzcu birini seçip vermis.Baba erenler, almis ve eve gitmis. Bektasi, yemekten sonra, konuklarinin önünde karpuza gururla biçagi vurmus.Fakat o ne?Ilk biçak darbesinden sonra etrafi koku salmis. Karpuz ikiye ayrilinca, fos diye çürüyen içi masaya yayilmis.Tabii her taraf berbat, Bektasi ise mahçup olmus. Baba, sabahi zor etmis ve solugu karpuzcuda almis: -Erenler, seni tebrik ederim? Karpuzcu sasirmis: -Hayrola baba, beni niye tebrik ediyorsun? Bektasi: -Ulan kesmeden, delmeden o karpuzun içine nasil siçtin, dogrusu sasip kaldim. Seni onun için tebrik ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Güzel Kadına Bakın Kel amca Nasıl Vuruyor Nasıl İnletiyor 11 mb | tirol2002 | Türk Video | 0 | 01-06-2010 02:07 PM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | Lac0st3_ForCeS | Resim Video Paylaşım Alanı | 3 | 04-08-2007 12:26 PM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-09-2006 03:33 PM |
Virüs nedir? nasıl bulaşır? nasıl temizlenir? virüslerden korunma? | Cyber_Devill | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-08-2006 10:14 PM |
flash sökmeden YAZMAK İÇİN jtag ile yükleme(nasıl yapılır,nasıl yüklenir) | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-03-2006 03:28 PM |