![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 43637
İtibar Gücü: 1319
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baharımsın sen benim
Açan çiçeğim, yeşeren yaprağımsın Yeşertenimsin duygularımı İyelik eki almış halisin hayatımın Gülüyorsa gözlerim Şiir yazabiliyorsam hâlâ Hâlâ hayatta kalabiliyorsam Senin sayende... Baharımsın sen benim Kurak topraklarıma hayat veren Hasret yağmurum Bereketi düşlerimin Aylardır beklediğim Baharımsın sen benim Sen gelince çoğalıyorum Seninle akıyorum nehirler gibi Seninle karışıyorum engin denizlere Sana seninle ulaşıyorum Baharımsın sen benim Patlayan tomurcuğum Büyüyen gül fidanım Bahçemdeki akasya dalı Çiçek açan meyvesi umutlarımın Baharımsın sen benim Yemyeşil ümitlerin Masmavi hasretlerin Toprak rengi bir sevdanın adısın Baharımsın sen benim Ben seni bekliyorum her vakit Hasretinle geçiyor böyle her mevsim Her mevsimde seni arıyorum Seni sende buluyorum yar Baharımsın sen benim Aşk kokuyor rüzgarın Aşk açıyor dalların Baharımsın sen benim Ömrümün en güzel günü Sunulan hediyesi yıllarımın Baharımsın sen benim Güzel bir düş gibi Gözlerimden gelip geçenimsin Yani her günü nasıl güzelse herkesin Sen benim için işte öylesin Baharımsın sen benim Seninle unutuyorum acılarımı Seninle sarılıyor yaralarım Her an hasretinle yanıyorum Seni seninle seviyorum yâr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2288
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güzelmiş sağol kanka.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seni Seviyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:34 PM |
Seni Seviyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:32 PM |
Seni Seninle Yaşadım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 10:08 PM |
Seni Seviyorum | qarizma | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-08-2006 11:46 PM |
Seni Seviyorum | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-08-2006 11:24 PM |