![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1357
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Ne kadar uzun zaman oldu sesini duymayalı? Özlemle alev alev yanarken yaşadığım her güne hayalini yüklerken sen ne haldesin? Hep bir şeyler eksik kalıyor yanımda o güzel günlere geri dönmek istiyorum. Avutmuyor hiçbir şey beni. Seni çok özledim, delicesine bir özlem bu. Hiç kimse, hiçbir şey doldurmuyor kalbimdeki yerini. Bilsen ne kadar görmeyi isterdim seni. Hesapsızca maziye dönmeden sadece sevgimizin olacağı yeni bir başlangıca imza atmak, yeniden sımsıkı birbirimize kenetlenmek, tekrar baba oğul olmak. Artık rüyalarda yaşıyorum seni. Sıcak gülüşün,bedelimi saran ellerin, dertleştiğimiz sevgi dolu günler aklıma geldikçe gözlerime hasret damlacıkları doluyor. Her akıttığım gözyaşımda sana olan hasretim, sana olan sevgim yatıyor. Gene ağlıyorum bak. Damla damla boşalıyorsun gözlerimden. Canım acıyor şimdi. Sensiz geçen günlerde kavuşmayı düşünüyor, dert dolu *******imde yokluğunla üşüyorum. Gel artık duy sesimi. O tatlı gülüşün, başımı okşayan sıcak ellerin ısıtsın içimi. Hasret kaldım şimdi mutluluklara. Ne zaman bir çocuk görsem babasına sarılan neşeyle baba yor diye şakırdayan kalbim acıyor. Seni arıyorum gözlerimle. Aklıma geliyordu şimdi mazi olan o güzel günler. Ne kadar güzel bir aileydik oysa. Sevgi ile bağlanmış güzel bir aile. Şimdi bakıyorum da geriye hiçbir şey kalmamış. Darmadağan yuvam bende tamiri zor derin izler bıraktı. Şuan gene yarımım, çünkü sen yoksun. Babam yok yaşamını sürdürüyorsun bir yerlerde fakat sen bensiz ben sensiz. Ne anlamı var yaşadığım bu dünyanın. Geçen zaman bana sadece acılar verdi. Senide çalıp götürdü yanımdan. Sana öylesine muhtacım ki! Şefkatine, o gülen gözlerine öyle hasretim ki. Oysa neler vermezdim ki tekrar bir araya getirmek için ailemi. Giderken de yüreğimden sevgini dünyaya olan saygımı, insanlara olan güvenimi, inancını da çaldır. Şimdi ölmek üzere olan küçük bir kuşum ben. Kanatlarımı kırdın. Artık uçamıyor mutlu bir şekilde gülümseyiveriyorum. Sadece mutluluk tiyatrosunu oynuyorum hayat sahnesinde. Sensiz, sevgisiz bir şekilde. Kalemim tutuk, kelimeler yetersiz. Sana olan hasretim bitmiyor. BABA demeyi çok istiyorum. Kurduğum düşler de baktığım her köşede sen varsın. Neredeysen duy sesimi. Seni özledim hem de çok ÖZLEDİM BABA. Bekliyorum haydi açtım ellerimi!!!!!
alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kamyoncudur. Benim babam, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:09 PM |
Sen Benim,Koynunda Can Verecek Hasretim,Sen Benim,Sonu Ölümle Bitecek Müebbettimsin | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 04:19 AM |
Benim Babam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-14-2008 05:50 PM |
Benim Babam Senin Babanı Döver ... | sisligölge | Adult eski arşiv | 2 | 02-11-2007 02:25 PM |
Benim Babam FENERBAHÇELİYDİ!! harika bi yazı... | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 08-16-2006 05:31 PM |