www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Kültür & Sanat > Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası.

 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-30-2007, 12:08 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası
 
Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: Napcan!??
Mesajlar: 7,221
Teşekkür Etme: 75
Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2839
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan Zeytinyağlılar-salatalar-sandvic ve kanepeler

Hertürlü zetinyağlı salata sandvic ve kanepe tarifi bulunur.

Sarımsaklı Ekmek:
Malzemeler
- 2 su bardağı un
- 50 gr Sana yağı
- 4 diş sarımsak
- 2 adet taze soğan
- 2 tatlı kaşığı elma sirkesi
- Dörtte üç su bardağı süt
- 1 su bardağı kaşar peyniri
- 1 paket kabartma tozu
- Tuz - karabiber

Hazırlanışı :
Sarımsakları ayıklayıp, sarımsak sıkacağı ile sıkınız.

Taze soğanları ince ince kıyınız.

Derin bir kap içerisine, unu, tuzu ve kabartma tozunu eleyerek koyunuz.

İçine buzdolabından çıkarıp, soğuk olarak küp küp kestiğiniz sanayı ilave edip, karıştırınız.

Daha sonra içine sıkılmış sarımsağı, kıyılmış taze soğanları, rendelenmiş kaşarı ve karabiberi ilave edip karıştırınız.

En son olarak karışımın içine ayrı bir kasede karıştırdığınız süt ve elma sirkesini ilave edip, yumuşak bir hamur kıvamına gelene kadar yoğurunuz. ( Hamur kıvamı sert olur ise içine az süt ekleyip, tekrar yoğurabilrsiniz ) Unlanmış tezgah üzerinde ekmek hamuru 5 dakika yoğurunuz.

Yoğrulmuş hamuru iki ayrı bezeye ayırıp, yuvarlayınız.

Top haline getirdiğiniz hamurları Sıvı Sana ile yağladığınız tepsiye, hamurlar birbirine değmeyecek şekilde yerleştirip, elinizle hafifçe üzerlerine bastırınız.

Ucu keskin bir bıçak yardımı ile üzerine üçgenler çiziniz.

Sarımsaklı ekmekleri, önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 20-25 dakika üzerleri kızarana kadar pişiriniz.

Pişirdiğiniz ekmekler, ılındıktan sonra dlimleyip, üzerine Sana ekmeküstü sürüp, soğumadan servis ediniz.
Nǿ ŦΞДЯ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sebzeli salatalar ile ekstra sağlık GooD aNd EvıL Eskiler (Arşiv) 0 10-05-2008 06:51 PM
Salatalar Nǿ ŦΞДЯ™ Yemek Tarifleri 77 03-07-2008 04:33 PM
Patlıcan Sandviç WrAtBoY Eskiler (Arşiv) 0 02-15-2008 02:25 PM
Sandviç - Kanepeler WrAtBoY Eskiler (Arşiv) 3 02-15-2008 12:30 AM
Klüp Sandviç KoJiRo Eskiler (Arşiv) 0 10-16-2007 09:18 PM

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:09 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.