www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-18-2007, 07:09 PM   #1
Seager
Forum Müdavimi

Seager Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1854
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi : Seager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond repute
Varsayılan İşte Musampa gerçekleri !

Trabzonspor'un kaçak oyuncusu Musampa, ilk kez konuştu.18 Temmuz 2007 10:11Kulübün 250 bin Euro ceza kestiği siyahi oyuncu, yönetimin çirkin ve amatörce davrandığını belirtirken "Bana söz verilen villaya Risp'i oturttular. Beni ise otel odalarına mahkum ettiler" dedi.

Kampa katılmadığı için kadro dışı bırakılan ve günlerce haber alınamadığı belirtilen Hollandalı yıldızı Takvim buldu. Dün İngiltere'den yola çıkarak İstanbul aktarmalı Trabzon'a gitmeye çalışan Musampa'yla Atatürk Havalimanı'nda konuştuk. 23.30'daki uçağını beklerken bulduğumuz siyahi oyuncu, dün hakkında 250 bin Euro ceza kesen Trabzonspor yönetimini topa tuttu.

ARKAMDAN BENİ SUÇLUYORLAR
MUSAMPA, amatör ve çirkin davranışlar içinde bulunduğunu söylediği yönetimin, kendisini yıldırmaya çalıştığını belirterek şöyle konuştu: "Dürüstçe 'seni istemiyoruz' deseler mutluluk duyarım. Ana bunu yapmıyorlar. Sezon bitince herkes gibi ben de tatile çıktım. Bir kişi arayıp sormadı. Arkamdan beni suçluyorlar. İngiltere, Portekiz ve Hollanda'da oynadım. Hiç böyle sorun yaşamadım."

ZİYA DOĞAN BENİ İSTEMİYOR
TRANSFER olduğunda kendisine villa söz verildiğini belirten Kiki Musampa "Marcelinho gidince villasına ben taşınacaktım. Ancak yerime Ziya Doğan'ın aldığı Risp'i oturttular. Beni ise otel odalarına mahkum ettiler" dedi. Hollandalı, sözlerini şöyle bitirdi: "Tüm bunlar Doğan beni istemediği için oluyor. Profesyenelliğin gereği olarak ne derlerse yapacağım. Ben bu takımda banko oynarım" dedi.

K.İ.T.S.

CAKAL.NET

Seager çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı