![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -Yeter yeter.....
Ten çeker gen çeker Tohum eker İçimden için geçer Gözlerim gün ışığında seni seçer Kamaşır paslı dilim Cesaretim biter Gerdanından medet umar Beyazlaşır korku yüreğime çöker Ellerine yakışmış dilinde döner adı Sevdanın El çeker gül eker dudakların Ganimet yüklü gözlerin gider Biter Yeter yeter yeter 11.03.2007 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() .....Yüreğim (Dilemin) ...
Senin özgüveninle sıcaklığın Renklere olan tutkunu artırıyor Dokunsam saçlarındaki sıcaklığa İçimden akan nehirlere benzer Seni sevmek korkusu Kim senin üstün huylarına gebe kalmaz ki Kim seni bir şafakta doğurmazki günün yüzüne Uzat ellerini uzat yüreğini bir çocuğa İlk okul çocukluğum gibi seveyim seni Söz dinlemez haylaz Arsız sevmelerim sarsın seni bırak Bana tenefüsler yaşat Seni sevmekten yorulunca 07.02.2007 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() ....Incı Kadınım
Ben başka çobana kuzu oldum Senin sürün bol olsun Kuzuların koyun olsun koç olsun Yoluna kurt çıkmasın Beni sorarsan seni düşünüyorum Dua ediyorum sana SEN Kİ KAÇINCI KADINIMSIN ELLERİMDEN KAYAN Zaman kadınsa inan.. Gözlerine günlerimi yazdım Ben beklemedeyim seni Bir köprüde belki vapurda,lokanta'da Ya da saat kulesinde Belki'de şehrinde ki metroda Bekleyeceğim seni Tüm kadınlarımı beklemediğim gibi... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() .Noktalı Özgürlük..
İçinde dolanan noktalı özgürlüklerin Fışkırmış güvenin ıslak özlemine Beline dolananla dilinde yanan ağlatan o yine Kucağında oğlunla yorgun kollarınla Aşka kucak açarsan kolay kaçarsın Korkma yaşamaktan yıldızlara bakmaktan Tipisinden kuru hırsından Bıçağın yalanlarını kanatmasından Kendini aramaktan kork karanlıklardan Sevme emzirmediğin gurbetini Ezberleme ayrılık şiirlerini Bugün senin doğum günün Ayrılmanın birinci günü Yüreğinin düğünü Şaraba kat yalnızlığını Muma yasla saçlarını Ahlarını....yalanlarını.. Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk.
Aşk sarı ışıkta beklemektir Sarı kimsenin değildir Aşkta Kırmızı yanan yüreğin Yeşile dönmesi zamanıdır aşk Şehirdir aşk Adım başı geçitlerde Metrolarda raylarda tramvaylarda Beklenen geçiksede binilen Bilettir aşk Aşk sekiz li dönemeçdir Aşk gemidir bir türlü bana gelmeyen Seni de sevmeyen Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Sen
Dolanır dilim adına en leziz tadlar gibi Sabahın en beyaz saten ipek elbiseleridir yüzün Dokunsam gece batacak okyanuslar taşacak Sıcak gümüşe desen çizen sesin Suya sızı veren hasretin Ya fırat ın Dağları aşarak gelen cesaretin Geyiklere ve bebeklere mutluluk veren hazzın Tenine düştüm suçsuzum Tahrik unsuruydu harika kokun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Adınla oynadık
Adınla oynadık ikimiz Bir coçuk parkında salıncaklara astık Yollara caddelere yazdık adını Kamyonun arkasına resmettik adınıdaki gizemi Adını bir yıldıza verdim Soyadını güneşte bıraktık En güzel sevgi körpülerine direk oldu adın Büyük bir tunelin aydınlık yüzüydü adın Adınla tarih yazdık destanlara homeros bile kıskanırdı duysa Mozartın senfonilerine adını yazdırdık Ellerinin güverciniydi mendil mektubunda yazılı Sancaklara işlendi iskenderin başarılarındaydı adın Aristo mantıgına konu olan senmiydin yoksa Öptüm adının ilk harfini sen doğdun İkincisini öptüm seni sevmek doğdu Üçüncüsüne sevişmlerimizi sakladık Narına düştük sevdamızın Öpüştükçe serin sulara döndük Adınla oynadık Bilmediğim adınla Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ağustos Ayazı
Bulutları alınmış,uykusundan uyanmış AY Karanlığı çalınmış,köy bekçisinin Elinde mavzer, fişekler asılı omuzunda Eşkiya bekler Deniz yorgun şaha kalkmış tay gibi Arpalar bira ambarında yıkanan dilber hevesinde Bir sucuk mangalında pişiyor acıkmışlığın Kanatları halı deseni sarsağan kuşu çeşmeden su içiyor Destanlaşan kutsal yüzün gözlerimle sevişiyor Ağustos ayazı örtünmelerinde ayaklarım üşüyor Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ağva
Ağva sırtında deniz, kollarında çiçekler Ellerinde nehir Başın dik ayakların sonbahara doğurmalar yapıyor Dökülen yapraklara inat Sen ağva sen yayla Güneşe saçlarını uzatmış uyuyorsun Unutmaki beni büyülüyorsun Uyan.. Tutuklu sevgime af çıkar ağva Özgürlüğümde sabahını seveyim Sularında sevişeyim Kir sesizliklerimden arınayım ağva Bağırayım sevdiğimi ağva Yankılansın yüreğin sesime Sende sende ağva sevesin diye Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımdasın
Aklımdasın adın yorgun dudaklarımda Nefesinle dilimin pasını sildin Gögüslerin dakikalarım Karışık pizza kasıklarında Tuzlu teninde taklı kalır zaman zevklerime Kocaman ada yamaçlarında bacakların Biliyorum bir nehire düşmüş alacakların Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|