![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12097
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...
Ben tüm kişilerinin Mutsuz olduğu, Bir garip kentin çocuğuyum Yalnızlığım saçaklardan Damlar içime Benim yağmurlarım dinince, Evrenimde toprak kokusu yoktur. Ben sarhoş anılarımın rüzgarında Delik deşik bir yaprak Bazen de mutsuzluğunca mutlu Bir bilinmeyen dert için Bir bilinen kişiyi ararım ki Mutlu mu mutlu Gönül Duranoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AĞITLAMA
Ne zaman elimi uzatsam Bir ölü nokta boşlukta Tersine basılmış fotoğraflar gibi Yanlışları yaşamışız bunca yıl Neden uyarmadık birbirimizi Sen mi erken geldin ben migeç kaldım Nerelere koysam seni bilemiyorum Ak yazım yerine kara yazım olanım “ İki elin kanda olsa gel” diyorsun Yüreğim kan içinde gelemiyorum Kolunu boynumdan çözemediğim Ben bir yol ayrımı bekçisiyim Tutma acılarımı yanar ellerin Yaşansaydı güzel mi olurdu böylesine Nice direnmelerde büyüttüğüm sevgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağıtlarla
Ne zaman elimi uzatsam Bir ölü nokta boşlukta Tersine basılmış fotoğraflar gibi Yanlışları yaşamışız bunca yıl Neden uyarmadık birbirimizi Sen mi erken geldin ben mi geç kaldım Nerelere koysam seni bilemiyorum Ak yazım yerine kara yazım olanım “ İki elin kanda olsa gel” diyorsun Yüreğim kan içinde gelemiyorum Kolunu boynumdan çözemediğim Ben bir yol ayrımı bekçisiyim Tutma acılarımı yanar ellerin Yaşansaydı güzel mi olurdu böylesine Nice direnmelerde büyüttüğüm sevgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ANNE BAK KAR YAĞIYOR
ne zaman kar yağsa soğuk bir hüzün umarsız bir acı gelir çöreklenir sayrılı yüreğime bak anne kar yağıyor gene küçükken her çocuk gibi yağdığında sevindiğim kar sanki yüreğime yağıyor anne çocukluğumun soğuk kış *******inde bana kocaman bir yorgan gibiydin yıllar seni ufalttıkça ben çocukluğumdaki sen gibi kocaman oldum anne her derdimiz için bir parça koparttık senden senin yüreğin dağ gibi kalırken benim yüreğim hala küçük bir çocuk anne bak yine kar yağıyor yüreğimi üşütüyor küçükken ellerimi ısıttığın gibi yüreğimi ellerinin arasına alıp ısıtabilir misin anne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayışığı Ezgisi
Ayışığı Ezgisi Zamanla bölüşürüz acıları O bir Etrüsk vazosu gibi çatlar Sunak masalarında konuşulur Kadınlığımızın bedeli. Vurur yüreğim en olumsuz tellere Çocuk acısıyla sınanmasın analar Son adağını vrirse Kin kokulu çiçekler açar Uykunun olmadığı yerde. Artık boşunadır korku üretmek Bir ayışığı kalır hesap sorulmadık Düşlerini yaşamamış çocuklarımız Işıklarıyla oynasınlar diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
Ben tüm kişilerinin Mutsuz olduğu, Bir garip kentin çocuğuyum Yalnızlığım saçaklardan Damlar içime Benim yağmurlarım dinince, Evrenimde toprak kokusu yoktur. Ben sarhoş anılarımın rüzgarında Delik deşik bir yaprak Bazen de mutsuzluğunca mutlu Bir bilinmeyen dert için Bir bilinen kişiyi ararım ki Mutlu mu mutlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR DENİZ ÖYKÜSÜ
Kuşların bile uğramadığı Bir adadır yalnızlık Bu ada benim, dört yanım deniz Sevgi ve hüzün yosun saçlı İki kızkardeştir burda Ben ve adam dört yanımız deniz Sıkıldıkça milis gençliğimi anlatırım adaya Kıyamadığım, hiçbir yere koyamadığım Titreyen yüreğimden iki damla yaş Akar sessizce eski meydanlara Derler ki her sonbaharda Hala yası tutulurmuş oralarda Yaşanmamış gençliklerin Güneşin batışıyla lacivertlenirken akşam Ben ada bir sevdayı bekleriz Ağustos kapısında Gelir güvercin gülüşlüm Saçları başak kokar Gözleri yıldız yıldız Heybesinde temmuz gülleri Kokuları yosun yosun Renkleri deniz deniz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk Resimleri
Çocuk Resimleri Güneşi çocuklardan öğrenin Ağzı, burnu, kaşı, gözü Güler hep dağ doruklarında Kuşları çocuklardan sorun Her biri güneşten daha kocaman Yerle gök yer değiştirir bazen Tüm yapraklar gül pembesi boyanır Yeşil atlar koşar güneşe doğru Sevinçler hep portakal rengidir Birden bir çocuk resmiyle kanatır yüreğimi Kuşlar uçmayı bilmez güneş kör olmuş Yağmur tedirginliği bütün renklerde Anlarım bu çocuğun eline Hiç portakal verilmemiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DAĞ ŞİİRLERİ-SİSYPHOS 01
Acıyla eski dostuz Sevgiye adaklı Yine de yalnız Çıkarım yolculuklara Kendine konuk Bir dağlıyım Ben bu dünyada Torosları boyarım Sabahtan akşama Bulutlar siler boyalarımı Akşamdan sabaha Oysa dağlar sever Yaban dağlıları |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DAĞ ŞİİRLERİ-SİSYPHOS 02
Ben bir Tibet büyücüsüyüm Cimrice saklarım heybemde Zamanı ve sevgiyi Tütsüler toplarım Güneşsiz yamaçlardan Dağlılar izimi sürer Göstermeden kendilerini *******i yalnız dolaşırım Tekinsiz yıkıntılarda Bu yüzden herkes Biraz korkar benden Oysa ben Herkesten daha çok Korkarım kendimden |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|