![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 20 Yılın Özlemi
Mutluluk ilacı, huzur kaynağı Güneşte bile yoktur onun sıcaklığı Dünyanın en yumuşak yatağı Ninnisi ile uyuduğum, ANA kucağı Büyüdüm, kuş misali uçtum yuvadan Ağıtlar yaktın bakarken ardımdan Beni hiç ayırmadın kollarından Dünyanın en güğzel evi, ANA otağı Bilirim, hiç istemezdin büyümemi Gün gelipte canından, ayrı düşmemi Yirmi yıldır hiç bitmedi özlemi Soğuk *******imi ısıtan, ANA sıcaklığı Rabbim soldurmasın o gül yüzünü Senden aldım ben hayat özümü Habersiz bırakma beni, güldür yüzümü Dünyanın en şefkatli yeri, ANA yüreği Ne kötülük taşır yüreğinde, ne ihanet Ne kadar kötü olsanda eder merhamet Bulursun sıcacık kollarında selamet Kin tutmaz hep sever, ANA yüreği Kırdıysam eğer seni, affeyle beni Senden ayrı kalınca anladım kıymetini Bütün sevgilerden yücedir, ANNE sevgisi Morpheus'un hayallerindeki ANA kucağı Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlama Yavrum
Annen kundak yaptı, sevgi bezinden Yıldızları kopardı, gökyüzünden Ninniler söyledi, uykusuz *******den Yüreğim parçalanıyor, ağlama yavrum. Küçücüksün henüz gül tomurcuğum Gözümün nuru, nazar boncuğum Dünyalara bedel, bir gülücüğün Yüreğim yanıyor, ağlama yavrum. Ailenin neşesi, yuva çiçeği Karanlıkta parlayan, ateş böceği Neşe saçan sümbül çiçeği Yüreğim kanıyor, ağlama yavrum Oldun morpheus'a ilham kaynağı Özlettin annene sıcak yatağı Dalından kopardılar, nazlı çiçeği Yüreğim yanıyor, ağlama yavrum. Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayacaksın
Bir gün döneceksin, virane gönlüme Bıraktığın gibi bulmayacaksın, Kahrolacaksın bakıp gözlerime Ne oldu diye, ağlayacaksın Sevdan ile yeşerttiğin çiçekleri Kuru birer dal olarak bulacaksın Bakıp perişan olan halime Gittiğine kızıp, ağlayacaksın Gireceksin gönül bahceme Koparmaya kıyamadığım, güle bakacaksın Uzaktan bakacaksın sararmış haline Kendine kahredip, ağlayacaksın Gülmesine alıştığın gözlere bakıp İçine akıttığın yaşları silip Kalbimi yumuşak ellerine alıp Yüzüne sürerek, ağlayacaksın Sen giderken nasıldım, şimdi ne oldum Sevginle kurduğum, bahçemi kuruttum Senin yanında mutlu bir morpheus'dum Yıkıntılarımı görüp, ağlayacaksın Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Akan Ses
Eğer bir ses duyarsan uzaklardan İşte o benim kalbimin sesi Birisi bahsederse sana umutsuz aşklardan İşte o gönlümün hüzünlü sesi Dünya dertlerinden sana sığındı Koptu hayattan sana bağlandı Ak gerdanın için sana yalvardı İşte o gözlerimin buğulu sesi Uzaklarda hasretinle nasıl çırpınır O eşsiz gülüşünle her an ısınır Seni düşünüyor yine kıpır kıpır İşte o yüreğimin aşk dolu sesi Sen ulaşılmaz sultan, gözlerin zindan Gül yüzün mücevher ediyor candan Daha çok muhtacım sana damardaki kandan Ağır ağır sana akan kalbimin sesi Morpheus'um uçsun yüreğim aşkına Hüzün gülleri dik her an kapına Boşver dünyayı sarıl boynuna Gönlüne akan yüreğimin sesi Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam Güneşi
Gönlüme ümitler dolmuş iken Sensizmi batacak akşam güneşi Seni her zaman bekler iken Sensizmi batacak akşam güneşi Sen bir meleksin inan gönlümde Değerin ölçülmez inan gözümde Yine gelmedin özlem dolu günümde Sensizmi elveda diyecek akşam güneşi Darıldınmı canım, haber vermeden Seni seven kalbi hiç düşünmeden Sevgini unutup sildinmi defterden Sensizmi hüzünlenecek akşam güneşi Gün gelir seven kalbi belki bulursun Bu satırlarda sana hatıram olsun Mutluluklar daima seni bulsun Seni hep özletecekmi akşam güneşi Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Alışmış
Gün doğmuyor benim için Bulutlara karışmış Derli gibi seven kalbim Sensizliğe alışmış Bak yine akşam oldu Etraf zifiri karanlık Bak yıldızlarda yok artık Senden sonra yıldızlarda darılmış Güneş doğmuyor atık *******ime Yazı yazılmıyor artık defterlerime Günlerdir soruyorum hep kendime Şu kalbimde sensizliğe alışmış Ay doğmuyor şu biçare gönlüme Nur gelmiyor artık gözlerime Birazcık teselli verilmiyor gönlüme Divane gönlümde sensizliğe alışmış Sana bu şiiri yazarken Yazmadı kırıldı kalemim Senin ismini yazarken yorulmayan Ellerimde sensizliğe alışmış Senin ismini söylerken heyecanlanan Ne kadar çok söylesede bıkmayan Bir öpücük vermedin diye darılmayan Dudaklarımda sensizliğe alışmış Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ana
Anne bana her zaman insan ol derdin Hiç kimseye kızma, engin ol derdin Sevgi dolu yüreği bana sen verdin Hakkını ben sanıl öderim ANA Dikenler içinde açan, gül olmamı istedin Rabbimin emrettiği, kul olmamı dilerdin Alan değil veren el olmayı öğrettin Senin sözünden nasıl çıkarım ANA En zor anımda sen yanımda idin Üzülmemen için canını verirdin Mutluluğumuz için ömrünü bitirdin Seni nasıl bırakıp giderim ANA Dünya aydınlanmasa karanlık kalsada Yıldızlar sönse ışık saçmasalarda Dünyada dikili bir ağacım olmasada Yine beni ısıtır senin ateşin ANA Eğer gün gelir dönerse dünya tersine Yine engel olamaz sana gelmeme Her zaman muhtacım senin sevgine Gözyaşlarımı sensiz nasıl, silerim ANA Morpheus'un sensin hayat ışığı Tüm vücudumu saran sevgi sarmaşığı *******imi aydınlatan mum ışığı Sensiz gurbetellerde neylerim ANA Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Anam
Başımın Dumanı Hiç Bitmiyor Senden Uzakta Gurbet Çekilmiyor Gözlerim Hep Yollara Bakıyor Güller İçerisinde, Bir Tanesin ANAM Yanımda Yoksun, Hayatım Sanki Zindan Söyle Başka Varmı Seven Candan Kaç Yıl Oldu, Bakarım Sana Uzaktan Günlerim Yıl Oldu, Geçmiyor ANAM Bu Canımı Adadım Senin Yoluna Dünyayı Feda Ederim Senin Uğruna Gözlerindeki Tebessüm Yetiyor Oğluna Canımı Sen Verdin, Sana Adadım ANAM Özlemin Sardı Tüm Cihanı Alemi Sen Yoksun Ya Göremiyorum Sabahı Sana Ulaşmak İçin, Arşınlıyorum Yolları Tuttu Gurbet Beni, Bırakmıyor ANAM Özlemin Artık Tak Etti Canıma Her Çalışta Koşar Oldum Kapıya Felç Uğruyor Sanki Ayaklarıma Ayaklarım Kilitlendi, Gitmiyor ANAM Senden Başka Seven, Menfaat İçin Sever Gurbette Morpheusa Düşen, Dertlerle Keder Senden Ayrı Kalmak Ölümden Beter İnat Etti Azrail Canımı, Almıyor ANAM Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Annem
Uzandı Kollarım Issız Boşluğa Sen Yoksunya Elim, Tutulmuyor Annem Biçare Kaldım Gurbetin Kollarında Yıllardır Hatırım, Sorulmuyor Annem Yalnızlık Boğdu, Bitirdi Beni O Eski Güzel Günlerim Nerede Hani Yalnızlıktan Açamaz Oldum Gözlerimi Akan Gözyaşlarım, Silinmiyor Annem Yüreğimde Türlü Türlü Yare Var Benim Derdime Yalnızca Anam Ağlar Gurbetlik Elimi, Kolumu Bağlar Senden Hiç Haber, Verilmiyor Annem Dertlerimi Alıp Dağlara Çıksam Anne Resimlerini Yüzüme Sürsem Hayalini Gece Rüyalarımda Görsem Rüyalar Şemalini, Göstermiyor Annem Morpheus Çaresiz Dertlerdesin Sen Burada, O Uzakta, Annen Neylesin Gözyaşlarını Bırak, Kirpiklerin Gizlesin Gözlerim Yolları, Görmüyor Annem Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Güvercini
Uçtu ellerimden aşk güvercini Tatlı rüyalarında bulurmu seni Sevdali yüreği ile açarmı kalbini Aç kalbini gülüm girsin içeri Süzülerek uçar mavi denizde Hep seni arar gittiği yerlerde Kapının önüne geldi belkide Aç gönül kapını gülüm girsin içeri Aldı yüreğimi getiriyor sana Dönüşü yok geri gelmiyor bana Binbir umut ile dayandı kapına Aç sevdalı kalbini gülüm girsin içeri İster özlem yükle istersen ızdırap Senin uğruna çekerim azap Aşk umutur yapalım hesap Aç pencereni gülüm girsin içeri Ya alırsın namemi ellerin ile Ya yakarsın beni özlemin ile Yada sararsın beni kolların ile Aç gönlünü gülüm girsin içeri Belki geldi yanına yada gelmedi Belki uçtu yanından seni görmedi Geçti tüm dünyayı yine sana geldi Aç yüreğini gülüm girsin içeri Sevdam ağır gelmiş ufak kanatlarına Her yolu deniyor ulaşmak için sana Bir kırmızı gül ile gelirse kapına Aç kollarını bitanem girsin içeri Morpheusum gönül kuşum sana emanet İster at dışarı, istersen kabul et Sevdam ile yine sana gelir elbet Aç kalbini kır çiçeğim girsin içeri Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|