www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-23-2005, 04:48 PM   #1
Misyoner
Guest

Misyoner Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi : Misyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond repute

ACABA BIR YERDE OTURUP KONUSALIM DESEM....KIZARMI..?YOK CANIM...YA ABISI VARSA SORSAMMI YOK YOK ABISI YOKTUR...YA VARSA..CANIM OLSADA NERDEN GORECEK SOR LAN SOR OLMEZSIN YA........ YA ABISI VARSA...

SEN, LIKOR GIBI TATLI TEKILA GIBI CARPICI VISKI GIBI ASIL KONYAK GIBI SICAK SAMPANYA GIBI OZEL SARAP GIBI TUTKULU MALUBU GIBI EGZOTIK KOKTEYL GIBI MUHTESEMSIN...

BIR HIRSIZ ARANIYOR!ADI:ASKIM,SOYADI:SEVGILIM,SAKLANDIGI YER:KALBIM,ADRES:ASK BIR EDEBIYAT CADDESI,SENI SEVIYORUM MAH.NO:SEN VE BEN:KAT:NIKAH MASASI.

ASK BIR ELMA SEKERIDIR SEKERI BITINCE KAZIGI KALIR...

BEN BAGLAMAYI ORHAN'DAN, AGLAMAYI FERDI'DEN ISYANI MUSLUM'DEN VE ASKLARIN YUZKARASINI ISE SENDEN OGRENDIM BE SERSERI..!

SABAHLARI KAHVALTI YAPMIYORUM, CUNKU SENI DUSUNUYORUM. OGLENLERI YEMEK YEMIYORUM, CUNKU SENI DUSUNUYORUM. GECE OLUNCA UYUYAMIYORUM, CUNKU ACIM..

SU ANDA HER 100KISIDEN 35I UYUYOR,10U YEMEK YIYIYOR,25I CALISIYOR,15I SEX YAPIYOR,10U ARABA SURUYOR,4U DERS CALISIYOR,1TANE SALAKTA ELINDE TELEFON SMS OKUYOR!

DOGRU SOYLEYENI DOKUZ KOYDEN KOVARLARMIS. ONUNCU KOYDEN SESLENIYORUM.

BIR SANA, BIR DE SABAH UYKUSUNA HASTAYIM.HANGISINI SECSEM DIYE HEP IKILEMDEYIM.

YOLLAR GIDISIME, KIZLAR DURUSUMA HASTA...

RAMPALARIN USTASIYIM, GOZLERININ HASTASIYIM...

DUN RAMPADA GORMUSLER SENI, DAGITMISSIN SANZIMANI FRENI,BIZDE ASLA YOK OYLE ARIZA, HAYDI DURMA SENDE TAKIL OTOAYGAZA!

ERKEKLER NEDEN EVLENEMEYECEKLERI KADINLARIN PESINDEN KOSARLAR KOPEKLERIN KULLANAMAYACAKLARI OTOMOBILLERIN PESINDEN KOSMALARI GIBI...

KIZ DEDIGIN ISTANBUL GIBI OLMALIFETHI ZOR,FATIHI TEK!!!

KADIN HAKKI DIYE BIR SEY YOKTUR, CUNKU,HAKKI ERKEK ISMIDIR...

KENDIM ICIN BISEY ISTIYOSAM NAMERDIN ALLAH'IM ANNEME GUZEL BI GELIN NASIP ET!!AM***NNNNN

Oturarak başarıya ulaşan tek varlık Tavuktur...

PARANIN NE ONEMI VAR ONEMLI OLAN MIKTARI...

KAYNANAMI KAYBETTIM GORENLERIN GORMEZLIKTEN GELMELERI RICA OLUR...

ASK SOZLE BASLAR, DUDAK ILE BESLENIR, DOKUZ AY SONRA BABA DIYE SESLENIR...

ADAMIN BIRI KOMSUYA GITMIS HAMILE KALMIS.CUNKU KOMSU KAPIYA KADAR GECIRMIS...

SAYIN ABONEMIZ GECMIS DONEME AIT NAMAZ BORCUNUZ VARDIR.LUTFEN IMAN DEFTERINIZ KAPANMADAN BORCUNUZU ODEYINIZ.AHIRET HIZMETLERI...

Atı sevdim Çifte Attı, Gülü Sevdim Diken Battı, Kız Seni Sevdim Burnun Kalktı.

Hey Garson; Bana Kalbim Kadar Yanık Bir Döner, Düşüncelerim Kadar Karışık Bir Salata, Ve Acılarım Kadar Koyu Bir Kahve Getir.

Bu mesajı 5 arkadaşına yolla.. Eğer bu sms zincirini kırarsan hayat boyu aşk hayatın kötü gidecek. Eğer zinciri devam ettirirsen 22 gün içinde gerçek sevgiye kavuşacaksın.

Evli erkekler her yeni damadı sevinçle seyrederler. Tıpkı ormanda yeni yakalanıp getirilen genç bir aslanı seyreden kıdemli sirk aslanı gibi.

Gayem zatalinizi taciz etmek degil, efkar-i umumiyede muhabbet kurmaktir. Cevabi müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceginden desti muhabbetinize talibim.

Senin kadar namuslu senin kadar dürüst senin kadar şerefli, gururlu, onurlu, efendi, idealist ve sevgi dolu dost zor bulunur senin gibileri çoğaltmak lazım
Misyoner çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı