www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-23-2007, 11:23 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1633
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan Erkeklere hesap sorun / 23 eylül

Erkeklere hesap sorun

23 Eylül 2007
Saadet KEFAL / DHA
Eskişehir'de Demokratik Kadın Platformu üyeleri, basın açıklamasıyla kadına yönelik şiddeti protesto etti.

Kadın Platformu adına basın açıklamasını okuyan Nihal Samsun, 13 Eylül’de iftar saatine yakın Çarşı Polis Merkezi karşısında emlakçı dükkanının camındaki kiralık ev ilanlarına bakan Anadolu Üniversitesi öğrencileri D.Ç. ve P.K.’ya eşi ile birlikte yürümekte olan M.K.’nın sözlü hakarette bulunduğunu öne sürdü. M.K.’nın, kızlara küfür ve hakaret edip darp ettiğini söyleyen Nihal Samsun, polis merkezinde de, polislerin erkekten yana tutum sergilediğini öne sürdü, bunun hesabının sorulmasını istedi. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi P.K. ise olayı şöyle anlattı: "Eşiyle birlikte yürümekte olan M.K. beni ve yanımda duran bayan arkadaşımı iterek ’o... çocukları yol verin’ dedi. Önce kime dediğini anlamadık. Adam tekrar "Size söylüyorum’ diyerek üzerime yürüdü. Bana tokat attı. Biz yardım isteyerek bağırmaya başladık. Adam o sırada arkadaşıma tekme attı. Bir süre sonra polisler geldi. Bizi karakola götürdüler. Adamım sözlü saldırıları karakolda da devam etti. Daha sonra ifadeler alındı. Adam bu sefer dışarı çıkıp karısına bağırmaya tokat atmaya başladı. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk."
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:58 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.