![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() „
Kaçar nihavente sevda sözlerin...“ Bir baskasinin elinde Belki mutluluk bulucak Belki de hic solmuyacak Unutma sevda cicegim Belki o cicek Bir gün sen olacak... Seni ben cok sevdim Canimdan can ettim Azrailim geldi bana Ama senin icin ölmedim Ölemedim sevda cicegim Artik gizemini yitirir sevdalar Bu saatten sonra beni kim anlar Yitirdigim sevda cicegimi Kim sarar ki bağrına. Söyle sevda cicegim Simdi beni kollarina Kim sarar söyle... Unutmak kolay olsaydi Ne ismin kalirdi dudaklarimda Ne de sicakligin ... Buz tutmus seven yüregimde Kardelen misali sevda çiçeği... Beni kahreden sensiz zamanlar... Ben artık Ruhumu alip gidiyorum. Sana da mutluluk diliyorum Sevda cicegim. Unutma; O çiçek bir gün “Biz” olacak... İremsu Bu şiir için sevgili Işın Ergüney'e 2 dilde seslenmek istiyorum. " kisada olsa seni sevdigimi iki dilde yazicam canim abim Du verdienst die schönste liebe weil du so vollkommen bist, aber nich jeder verdient es so zu sein wie du. Aciklamasi türkce Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak etmiyecegi kadar özelsin. Sevgiler..."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|