www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-29-2007, 10:41 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1618
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan “Hak eden taraf bizdik”

Teknik Direktörümüz Zico, Ankaragücü maçından sonra yaptığı açıklamalarda, maçı hak eden tarafın Fenerbahçe olduğunu, farkın daha da fazla olması gerektiğini, ancak oyuncuların aşırı gol atma isteğinden pozisyonların kaçtığını söyledi.
Maçın ardından FB TV'ye açıklamalar yapan ve basın toplantısı düzenleyen Zico "Bugün maçı hak eden taraf bizdik. Ancak yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyince üzülüyoruz. Bugün maç 4-5 farkla bitmeliydi. Oyuncularım, çok fazla gol atma isteğinden bu pozisyonları kaçırıyor. Birkaç gol kaçınca futbolcular sakinliğini kaybediyor" dedi.
900. galibiyet nedeniyle Fenerbahçe camiasını kutladığını söyleyen Zico, "Böyle güzel mazisi olan bir camianın böyle güzel galibiyetler alması, 900. galibiyetin benim zamanımda olması beni mutlu ediyor. Tebrikler Fenerbahçe" dedi.
Salı günü oynayacağımız CSKA Moskova maçına da değinen Zico, "Biz mücadele ettiğimiz gibi devam edeceğiz. Biliyoruz ki, rakibimiz kendi sahasında etkili. Bizim de Inter önünde ortaya koyduğumuz bir oyunumuz var. Çıkıp orada oyunumuzu oynayacağız" diye konuştu.
Appiah'ın sakatlığına da değinen Zico, "Appiah güçlenmeye çalışıyor. Ancak şu an kendisini fizik kondisyon olarak yeterli görmüyorum. Şu an baktığımızda, ameliyat olduğu bacağından destek almaya çalıştığında sıkıntılar yaşıyor. Destek sorunu var. Bunlar giderilince durumuna bakarız. Tümer, Serdar, Appiah'ın problemleri hemen, hemen aynı. Bu durumlarda oyuncu iyice iyileştikten sonra oynamalı. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Diz çok önemlidir. Özellikle diz problemlerinde bu böyledir" dedi.
Zico, bugün Flemengo'da ilk profesyonel antrenmana çıktığının 40. yılı olduğunu, maçtan önce tüm futbolcu, idari ve teknik heyetin kendisini kutladığını, bu konunun da maçtan önce bir motivasyon sebebi olduğunu söyledi.
Hafta içinde UEFA Başkanı Platini'yle buluşmasına da değinen Zico, "Platini'yle buluştuğum da çok mutlu oldum. Rakip olsanız da böyle arkadaşlıklar çok güzel. Platini'yle buraya kadar gelen çok güzel bir arkadaşlığımız oldu" diye konuştu.
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:25 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.