![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Candan cananıma, sahip çıkmıştım
Çoğu zaman, belalardan kaçmıştım Olmadı sonunda, karşına çıktım Kır şu kalemini, kır be hakim bey Çektirme cefayı, bu işi bitir Hiç acıma bana, buda bir iştir Üzülmem inanki, düşünme gençtir Kır şu kalemini, kır be hakim bey Sizi anlıyorum, işiniz zordur Ya benim yüreğim, dertle doludur Son arzumu sorup, demeden otur Kır şu kalemini, kır be hakim bey Bu kaçıncı celse, usanmadınmı Yoksa sen kalemi, hiç kırmadınmı Bu dosya hakkında, geç kalmadınmı Kır şu kalemini, kır be hakim bey Ne olur efendim, çok uzamasın Dostum arkadaşım, boşa yanmasın Öksüz kaldığını, bebem duymasın Kır şu kalemini, kır be hakim bey Aslına bakarsan, kaleme yazık Bu zarar devlete, olmazmı kazık Yük oldum dostlara, tükendi azık Kır şu kalemini, kır be hakim bey Çok sordun suçumu, anlatamadım Ne değişir sanki, dedim yapmadım Maalesef sonucu, iyi anladım Kır şu kalemini, kır be hakim bey Altı saniyeyi, bana çok görme Bir iskemle bir ip, hazır yerinde Birazda kalayım, cellat emrinde Kır şu kalemini, kır be hakim bey
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|