![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nere gidiyorsun, kan, ter içinde
Otur bir kenara, söyle derdin ne Hele bir dur dinlen, acelen nedir Cenge gider gibi hışmın nedendir Tüfeğin sırtında, kılıcın belde Madem cengaverdin, yar neden elde Sen hangi kaleyi fethedeceksin Seven yürekle mi cenk edeceksin Gel ağla, gel anlat, gel iç çayını Bırak giden gitsin sıkma canını Bilesin bu masa dert masasıdır Aşk dediğin aklın hülasasıdır Başladığı yerde biter yakarak İşte böyle çekip gider yıkarak Dert yalnız sendemi, biri gitmeden Beni de vurmuştu veda etmeden Sen de benim gibi çok inatmışsın Sen de yüreğini yaralatmışsın Boşver dert ortağım boşver düşünme Yazık gözyaşına, yere düşürme Sana iyi geldi bir çay daha iç Hala içindedir mutluluk sevinç Sanma ki bu hasret seni boğacak Batan Güneş yarın yine doğacak Adından bellidir dünya yalancı Hayatın, derdi de, aşkı da sancı Ne namert, ne de mert kalır dünyada Baki olan hani, varmı, bu handa Düşünme dön artık, onsuz yuvana Gerek yok benimle fazla durmana Birde ben başlarsam sende yanarsın Sen seni unutup bana ağlarsın Yüzüme iyi bak, bakta unutma Sözümü dinlersen yasını tutma Sakalıma bakıp, sanma büyüğüm Unutma ki ben senden de küçüğüm Beni böyle yapan, aşktır kederdir Dün canım bildiğim bugün bir eldir Yeter artık sorup yaramı deşme Git artık, gözlerim olmadan çeşme
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|