www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-10-2007, 12:40 PM   #1
F@sTaLaFisT@
Forum Müdavimi

F@sTaLaFisT@ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1824
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi : F@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond reputeF@sTaLaFisT@ has a reputation beyond repute
Varsayılan dalgın bakışlar:

dalgın bakışlarla kayboluyorum sonsuz bir inatla sarıldığım sevgim baltaladığı yüreğime saplanıyor çoğu zaman acıtıyor benim dışımda kopuyor tüm kıyametler ve artık basit şeyler bekliyorum hayattan örneğin daha sakin daha az kırıcılık yada en önemlisi sevginin şefkatle gösterilmesi tek bi kelimeye muhtacım şimdi kimbilir belki belki diyorum ve boş veriyorum hayat bu çok şey beklememeliyim diye düşünüyorum ufukta görünen oki mutluluk tek kişiliktir aslında her yangın önce başladığı yeri yakar sana küçük kendime büyük gelen yüreğimde yıllar geçsede acıdan ölsede kapılar açılmamalı diyorum ama kıyamıyorum bazen kendimi ben bile anlıyamıyorum sanki hava boşluğunda savruluyorum senden uzakta yüreğim binlerce parçalara ayrılıyor ve her bi parça küller gibi savruluyor sigaramın dumanına karışıyor karanlığın tam ortasında ne olursa şimdi olmalı gerisi ötesi yok artık saatler gece yarısını çoktaan geçti birazdan sabah ezanları haykırırcasına yükselicek sensiz olduğum şehrin üstüne işte işte tek huzur bulduğum bi an kendime geldiğim zaman bu gecenin tam ortasında bir yürek çırpınıyorsa susmalı tüm evren hiç bir ses olamazdı daha anlamlı ve daha derin bu saatlerde sensiz yaşadığım bu şehirde katlanabilirim sanıyordum gidişine olmuyor yanılmışım sensiz yaşanmıyor bu şehirde reddediyorum sensiz bir hayatı bana birileri bişiler söylemek zorunda gecenin gözü kara damarlarımda crazygirl kanı dolanmakta erciyes geri istiyorum sevdiğimi senden duyormusun ağlatma beni geri ver sevdiğimi nolursun .
F@sTaLaFisT@ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:18 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.