![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Atesler düsürme yüregime ne olur
Sen cekip gideceksin Ben yanacagim ardindan Benim cigerimi desecek ayriligin dikenleri Umutlarima yol gösterme Kirildiklarinda benim varligimin sonu olacak Hüznün rüzgarlarinda savrulacagim Sus yalvaririm sus Ne olur seni seviyorum deme Sen cekip gideceksin Bana izdiraplar kalacak isyanlar yigilacak dilime Payima sürgünler düsecek Vurgun yiyecek güzelliklerim Kapkara lekeler inecek bakislarima Sen gideceksin Ben kalacagim buralarda bir basima Terk edilmis, bicare, harabe Ölüme gülümseyen Yalniz agaclar misali birer birer yapraklarini döken Ben kalacagim buralarda bir ben Denizleri cekilmis Yer ve gök arasinda ezilen Daglari ciplak, ovalari kurak Devgiden nefrete yüz ceviren bir ben kalacagim Sen gideceksin Bana hic aldirmadan Söylediklerini unutup, vaadlerini hice sayarak Yasananlari yok sayarak Sen gideceksin Benim yüregim kursunlanacak Beni bana birak ne olur Örselenecek duyum Prangalanacak heyecanim kalmadi artik Bir hataya düser inanirim sözlerime Hayaller kurmaya baslarim belkide Olmaz be canim Senin gidisin bugünden belli Tasiyamam bu yükü Herseye raziyim yeter ki seviyorum deme Çünkü sen gideceksin Ben ölümlerden ölüm begenecegim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|