![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1826
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitmeyen Sevdalar
Bana ölmedim de ne olur Hasretinle yakarken esaretin bıraktığı acılarımı Yorgunlaşan gözlerimi kapamadım Susturmak istedim içimdeki ağlayan çocuğu Kim bilir şimdi hangi kahpe nehirlerde sürükleniyorsun Yada hangi yalancı aşkların kollarında kıvranıyorsun Bana ölmedim de ne olur Benimse kirpiklerim kapanmıyor ve hala ıslak Gururumu bırakıp sana gelmeliydim Felç olmuş ayaklarıma inat. Elini tutup seni getirmeliydim Hangi aşkın ayrılığı bu kadar ağır ve uzun oldu Cinayet akşamlarında sessiz kaldın aşkımız vurulurken Bense patlamış volkan gibi yakıyordum katilleri Haykırışım yetersiz kaldı Ve sen gittin Üstüme düşen koca dağları bile göz önüne aldım Acıtmadım içimdeki seni Gençliğimi bir cellatın halatına astım Ve sen vurdun sandalyeye o kahrolası tekmeyi Olsun senin elinden ölüm bile güzel olsa gerek Her ne kadar sarmasan da derin yaralarımı Ve her ne kadar da ısıtmasan içimi Ben göz yaşlarımla ıslattım çatlayan dudaklarımı Kana buladım dilimi Kaç kereler ısırdım dudaklarımı Adını anmamak için kaç kereler yemin ettim Tutamadım, cehennem ateşi paklar ancak beni Ben savaşın tam ortasındayım Filistinli bir çocuk tutuyor elimi Onun özgürlüğe umutla baktığı gibi seviyorum seni Yada Afrika da aç kalmış insanların ekmeğe baktığı gibi Şimdi şarkılar fısıldıyorum gök yüzüne Notalarıma es koymadan ve durmadan söylüyorum seni Sense son gidişinde ölüm çukurunu atmıştın beni Yusuf un kuyusundaydım kurtarır elbet birileri Hangi toprak kabullenir günahlarımı Hangi deniz dalgalarıyla kapatır rezilliğimi Hangi rüzgar savurur sana olan inatçılığımı Ve hangi akşamlar kapatır yanaklarımdan süzülen göz yaşlarımı Hangimiz bu aşkın katili kaydı tutulmamış cinayet defterinde Sen mi kurşun sıktın acımasızca yüreğime Sen mi kibrit çaktın ayrılığa Yada ben mi sebep oldum bütün bunlara Bana ölmedim de ne olur Eylüle inat ölmedim de Kara basan *******e bıraktım küllerimi Sensizliğin girdabında boğuldum Her akşam, ama her akşam avuçlarımdaki dua oldun Belki de ben basit bir kapı koluydum senin için Her yanımı hastalıklar sarmış apansız Ölümün beşiğinde sallanıyorum Uykum geliyor Ve yavaş, yavaş kapanıyor gözlerim Azrail fısıldıyor kulağıma Hadi kalk gidiyoruz… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|