![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyandım yine bu gece
Seni düşündüm saatlerce Dinliyorum şu an Sensizliğin sessizliğini Bu bazen değişmez emir gibidir Sensizlikten bana Gündüz yetmez, bu gece Üç-beş nöbeti….. Tarihin yazmadığı zamanlarda Zabta geçmemiş bir nöbet İki bileni olan………… Gecenin göz yaşartan ıslak sessizliği Benliğimi saran sevda sensizliği Doksan derecelik bir boyutta kesişir Ve İçinde kalırım……….. Akrep ile yelkovanın eşsiz raksı ile Gözlerimden süzülen yaşların raksı Aynı şeyin hasretinde……. Süzgün gözlerde donuk bakışlar Ve çalan müziğin acı veren ezgisi Aynı hasretle sensizliği haykırıyor Duyanı olmasa da………… Sensiz yaşamak burada Nefes alıp vermek ve Kalp atışlarından ibaret Onlarda elde değil…………… Ve avunmak Senin sensizliğini Senin senliliğinle………… Ve umut durumları Bende umut durumları Ülkemin sonbaharları gibi Güneşle kovalambaç oynarım ve Dargın bulutların gazabına gelirim……… Ve *******in değişik büyüsü Seni senden çok düşünür ve Seni senden çok hissederim Fakat bu sefer, kendim kayıplarda….. Sen bilmezsin Sen bendesin aslında Ben kayıplarda Bedende olmadığında Ruhum seni sayıklarda Çırpınır durur Ümitlerin aktığı Nehir kenarında….. Ve düşünürüm Eğer kuşlar gerçekten özgür olsaydı Sana kavuşmak belkide Bu kadar uzak olmazdı Seni her düşündüğümde Gözlerime yaş dolsaydı Bu sevgi bana belkide Bu kadar tuzak olmazdı…. Oysa Bir anda olsa Seni her düşündükçe Bir umut kapısı aralayasım gelir Ve Senin için birkaç söz Karalayasım gelir……
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|