![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1527
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İlk önlüğümü giyinip,
Annemin ellerinden tutup sana koştum. İlk marşımı dizlerinde okumuştum. İstiklal. Elinde pirinç çanıyla karşılamıştı o zaman hademe amcam. İlkokulum İstiklal. * Beyaz badanalı şirinmi şirindi evin. Sınıfımın penceresinden seyrederdim. Sen hep el sallar gibiydin. Merak ederdim bir de neden diye, Hep kapalı dururdu kırmızı kepenklerin. * Tenefüslerde saklanbaç oynardık bahçende, Neşesi gelirdi biz gelince yeşil çitlerin. Arkasında Tacettin Sultan Camii evin, Tacettin Sultan ve sen bizi seyrederdin. * Çok uzun yıllar oldu ve geçti aradan. Emanet verdiğin mısraların, İstiklalin, Ve sorumluluk duygun ve öğretilerin, Dün gibi çocuk yüreğimde, Çocuk gibi yüreğimde taş merdivenlerin. * İlk bayramımda ben çiçek olmuştum. Odandan odana sedirlerinde koşmuştum. Biliyormusun, Dün arkadaşlarım Doğu dan geldi, Biliyormusun çocukların ayakları hala çıplak, Kırmızı rugan ayakkabılarım geldi aklıma Hani çimenli bahçende koştuğum. Utandım. * Biliyormusun, Hala yüzde altmış beşimiz okuma yazma bilmiyor. Biliyormusun senin şiirini ezberleyemedi tüm çocukların, Kapısında İstiklal yazılı okulum geldi aklıma İnsan şanslı günleri için utanır mı kendinden, Bağışla, Ben Utandım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|