![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir yolculuktur benimkisi son durağını aradığım
Her durak bir başkasına götürüyor amaçsızca Yalnızlığın öfkesi sarıyor fırsat kolluyor sanki Yarınıma dünden yakın bugünden çok uzak olan Son durağımı arayıp duruyorum yıllardır Yanlışları nerde yaptığımı aramaktan çok Suratıma tokat gibi inen sensizliğin Takvimlere sığmayan öyküsünü yaşıyorum Kan kırmızı olmuş gözlerimden Akacak yaş bile kalmadı Gecenin ay ön dördü vaktinde Her gidenin bir nedeni olsa gerek "Son durak yolcusu kalmasın" Öyle çok duymak istedim ki bunu Yalvar yakar olduğum yalın akşamlarda Bir teselli bulamadan sürgün geçer gönlüm İşte yine çalınıyor aynı şarkı Adım gibi beynime kazınmış kurtulamıyorum Benliğimde tutunamadığım yaşama arzumu Çoktan tüketmişim son durağımı ararken Çabalamaktan bıktım usandım yersizim Derdimi ummana yaysam kendime geçersizim Lekesiz gün görmemiş bir aşka yelken açmak!!!!!!! Çok uzaklarımda kaldı artık vazgeçiyorum Dönüşü olmayan yollarında aranırken Bitkinliğim ve çaresizliğim yüzünden Her akşam bu saatler kendimden geçiyorum Benimkisi ne densizlik ne yersizlik Dualarımda saklanır aşk-ı dilberim Anlasa keşke ne kadar kötü sevgisizlik Ama artık ben anlıyorum ve biliyorum Benim son durağım kara toprak... Görüyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|