![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8776
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMESİ
500 gr. kalamar (dondurulmuş) 2 diş sarmısak 1 demet maydanoz 2 adet yeşil soğan 4 yemek kaşığı zeytinyağı ½ su bardağı beyaz şarap 1 çay kaşığı tuz TARİF Sarmısakları soyup, ince ince doğrayın. Yeşil soğanları önce uzunlamasına ikiye bölün, çok ince ince dilimleyin. Maydanozları yıkayıp, yine çok incecik kıyın. Sarmısakları ve soğanları bir tavada, zeytinyağında 2 dakika kadar kavurun. Maydanoz ve kalamarları ekleyip, kavurmaya devam edin. Şarap, bir su bardağı su ve tuzu ilave edin. Bir taşım kaynatıp, kalamarlar iyice yumuşayınca ateşten alın. Ilık olarak servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|