![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8776
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMESİ
1 kg. ıspanak 2 yemek kaşık tereyağı 2 kase yoğurt 4-5 diş sarmısak TARİF Ispanağı bol su altında yıkayıp, süzdürelim. Kalın kalın doğrayıp, tencereye alalım, tuzunu koyup, kısık ateşte kendi suyuyla pişirelim. Suyunu sıkıp, tereyağıyla kavuralım. Üzerine sarmısaklı yoğurt gezdirip, servis yapalım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|