![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8780
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMESİ
6 parça kemikli kuzu kol 1 kg. ayıklanmış bezelye 2 yemek kaşığı margarin 10 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı domates püresi 1 demet dereotu Tuz Karabiber TARİF Kuzu kol parçalarını yıkayın. Yağ ile tencereye koyun. Yeşil soğanları 5 cm. uzunluğunda kesip, etlere ilave edin. Etler suyunu çekip, kavrulunca domates püresini karıştırın. Üzerini kapatacak kadar su ekleyin. Bezelyelerle birlikte dereotunu doğrayıp içine atın. Tuzunu ve karabiberini kontrol edin. Bezelyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|