www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-18-2007, 08:38 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8781
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Zorlu'dan duygusal veda!

Altay Kulübü Başkanı Nafiz Zorlu, gelecek ay yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi bırakacağını belirterek, ''Altay yine güçlü bir yönetim oluşturacaktır ama benim başkanlığımda değil'' dedi.
Zorlu, Ege Palas Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, Altay'ın maddi olarak zor bir dönemden geçtiğini, kulübün bütçesinde 2.5 milyon YTL'lik açık bulunduğunu söyledi.
Divan Kurulu'nun dün toplandığını, alınan olağanüstü genel kurul kararının geçerli olduğunu ifade eden Zorlu, şöyle konuştu:
''Kulübün sinerjiye, yeni heyecanlara ve çözümlere ihtiyacı var. 1 ya da 8 Kasım'da olağanüstü genel kurul olacak. Başkanlık görevini bırakmak istiyorum. Yönetim kurulu, bu kararıma (Sensiz devam edemeyiz, sensiz yürütemeyiz) diyerek itiraz etti. Ama ben artık altyapı ve amatör branşların yönetiminde görev almak istiyorum. Altay, yine güçlü bir yönetim oluşturacaktır ama benim başkanlığımda değil.''
Prensip olarak yeni bir yüz ve imaj değişikliğinin faydalı olacağını düşündüğünü belirten Zorlu, ''Değişikliğin gerekli olduğuna inanıyorum. Genel kurul süreci işleyecektir'' dedi.
İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) stat reklam gelirlerini kulüplere dağıtmadığını da iddia eden Zorlu, ''İZVAK stattaki bütün reklam panolarını almış, bunun paralarını topluyor ama kulüplere dağıtmıyor. Herkes haddini bilsin'' diye konuştu.
Alsancak Stadı'nın kiralanmasının yeniden gündeme geldiğini, görüşmelerin sürdüğünü belirten Zorlu, sponsor firmanın kulüp ile anlaştığı ilk rakamı ödemeyi kabul etmesiyle, bu konuda çaba harcamaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:14 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.