![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8777
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölümden döndü
Podyumların tanınmış mankenlerinden Elif Ece Uzun, geçtiğimiz gün Bakırköy sahil yolunda trafik kazası geçirdi. Kazadan yara almadan kurtulan Ece'nin yanında bulunan arkadaşının burnu kırıldı. Ünlü manken kaza anını, "Sol şeritte gidiyorduk. Sağdan bir araba aniden önümüze geçince çarpıştık. Doğrusu çok korktum" şeklinde anlattı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Varsayılan 'Hayatımda hiç kimseye yer yok' Bir süre önce işadamı Mehmet Çelik'ten boşanan Arte Tahir, hakkında çıkan aşk söylentileri yüzünden zor günler geçiriyor. Butikçi Ömer Seval'le aynı evi paylaştığı iddialarını kesin bir dille yalanlayan Tahir, "Bu yalan yanlış haberler benden çok çocuklarıma zarar veriyor. Ömer Seval'i tanımıyorum bile. Böyle bir ilişki asla yok. Bu haberleri yapanlar hakkında dava açtım" diye konuştu. DÜŞERKEN TUTUNMAK DAHA EMNİYETLİDİR AYAKTA KALACAĞINI ZANNEDİP DÜŞMEKTENSE.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sosyetik yaş günü partisi
Red Bull Gastronomi Direktörü Serkan Barutçu ve Bülent Büyükuğur, aynı güne denk gelen doğum günlerini Ortaköy Anjelik'te birlikte kutladı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı doğum günü partisine, Esra Üstünkaya, Serdar Bilgili, Gökhan Çarmıklı-Siren Ertan, Cem-Hülya Kalyoncu gibi sosyetik isimler katıldı. Pastayı alkışlar eşliğinde birlikte kesen Barutçu ve Büyükuğur, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konya'da rock'n rol coşkusu...
Konya'da ilk kez düzenlenen Rock Festivali, yüzlerce genci bir araya getirdi. Geçtiğimiz akşam yerel sanatçıların ardından sahneye çıkan Hayko Cepkin ile rock keyfini sınırsız yaşayan gençler, geç saatlere kadar eğlendi. Gençler arasında türbanlı kızlar da dikkat çekti. Her gün farklı sayıda olmak üzere toplam 20 grup konser verecek. Konya Rock Günleri 2007 Dizayn Organizasyon tarafından Konya Rixos Hotel işbirliğiyle otelin ön bahçesinde yapılıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oğuz'u çıplak bıraktı
Eski eşi Oğuz Kayhan ile bir dargın bir barışık olan Demet Akalın önceki gece sahne aldığı Ortaköy Güverte Bar'da çarpıcı bir açıklama yaptı: "Oğuz'la yaşadığımız ilişki tam bir Arap saçına döndü. Şu anda her şey güzel gidiyor. Evine döndü ama artık bir gardırobu yok" diyen Demet, "Beni aldattığı için, tüm kıyafetlerini çamaşır suyuna bastım. İçine ruj, oje ne varsa döktüm. Sadece 3 tane gömleği kaldı. Umarım eski hataları yapmaz. Anladım ki, beni onun kadar sevecek bir erkek yok" şeklinde konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ex aşkıyla pişti oldu
1.5 yıl büyük bir aşk yaşayıp nikah masasından dönen İpek Tuzcuoğlu ve eski sevgilisi Nuri Öztaşkın, geçtiğimiz akşam bir davette karşılaştı. Bulundukları mekanda adeta köşe kapmaca oynayan ikili, bir ara yüz yüze gelince merhabalaşmak zorunda kaldı. Birlikte görüntü vermek istemeyen İpek Tuzcuoğlu basın mensuplarına, "Beni neden onunla çekeceksiniz ki? Yaşadıklarımız geçmişte kaldı. Çekecekseniz şimdiki erkek arkadaşımla çekin. Sadece karşılaştığımız yerde merhabalaşıyoruz. Bundan öteye de gidemez" dedi. Mekandan ilk ayrılan Nuri Öztaşkın oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Peter Marvey nefes kesti
Merakla beklenen ünlü sihirbaz Peter Marvey'in ilk gösterisi herkesi büyüledi.... Dünyaca ünlü sihirbaz Peter Marvey, önceki akşam Türker İnanoğlu Maslak Show Center'daki Magic Mania gösterisiyle büyüledi. 7 TIR dolusu malzeme ve 40 kişilik ekibiyle dünya turnesi kapsamında İstanbul'a gelen Marvey'in gösterisi Hülya Avşar gibi ünlülerden de büyük ilgi gördü. Toplam 5 gösteri yapacak olan Marvey'in biletleri 84 ila 165 YTL arasında. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk bitti, Amanda İtalya'ya gitti
Yakışıklı popçu Gökhan Özen, iki yıl önce klip çekiminde tanıştığı Brezilyalı manken sevgilisi Amanda Faical ile yollarını ayırdı. İki senedir aynı evde yaşayan çift, bir ay önce ilişkilerini bitirdi. Evlenmeleri beklenen çift, 'ortak karar' aldıkları ayrılık nedenleri hakkında açıklama yapmadı. Amanda Facial, Gökhan Özen'den ayrıldıktan sonra İtalya'ya döndü. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Naomi yeni 'Kuşlar'ın başrolünde!
Ünlü yönetmen Martin Campbell, Alfred Hitchcock'un 'Kuşlar' adlı klasikleşmiş korku filmini yeniden çekmeye hazırlanıyor. Henüz hazırlık aşamasında olan projenin başrolünde güzel oyuncu Naomi Watts yer alacak. Projenin Alfred Hitchcock'un filmine de kaynaklık eden, Daphe du Maurier imzalı kısa hikayeyi temel alacağı söyleniyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tarkan Türkçe söylesin!
Türkmax ekranlarında yayınlanan 'Özgür Aras'la Popluyorum' adlı programın bu haftaki konuğu İzel oldu. Ünlü şarkıcı samimi itiraflarda bulundu. Son dönem çıkan albümler arasında Mustafa Sandal'ınkini çok beğendiğini belirten İzel, Tarkan'la ilgili ise şunları söyledi: "Tarkan'ın şarkıları çok sevildi. Ama İngilizce albümü Türkiye'dekiler kadar başarılı değil. Belki işin büyüsü Türkçe söylemektir." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|