![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2288
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yabancı
o benim kalbime bir çizgi atıp giden bir yabancı artık, o beni aldatıp başka bir gönle konan bir hayal artık, o yüreğimi parçalayan , uykusuz *******imi sebep olan bir yalan artık, o mezarımın başında ağlayan zavallı bir adam artık!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Enayi
Gözlerini dikmiş birileri Kefen paramız birikime Sanki kurtulmanın tek çaresi Yetim çocukların ekmekleri Şov yapıp satıyorlar seni Yoklukla mücadelende bile Aldatılmışlığınla yalnız seni Habersiz satıyor birileri Zulüm,işkence onların işi Acı çekmekse bizim yine Ne sen zalim,ne onlar enayi Sanıyorlar seni ve beni belki ! EN BÜYÜK ENAYİ...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Perişanım
Düşüyorum yollara, bir ışık bulmak için O karanlığın içinde kaybolmuş Yolunu bulamayan,güvercin gibi Perişanım ben. Gecenin sessizliğinde Bir haykırış gibi inleyen Ormandaki kurt gibi Perişanım ben. Yollara çıkıpta yorulan Kendine bir dal arayan Arayıp bulamayan, kuşlar gibi Perişanım ben. Birbirine kavuşamayan Hep aynı yerde duran O dağlar gibi Perişanım ben. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Adın Bahardı
Kente yalnızlık gelirdi sen uyuyunca Yüzümde mevsim değişirdi uyandığında Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi Aşkın içimde solardı adın bahardı. Eteğini koştururdun sokağımızda Sokak sus pus olur sana bakardı Bilmezdin gizliden izlediğimi Gözlerim gözlerinden korkardı Hatırlıyorum adın bahardı. Sokakta bir bayramdı durakta bekleyişin Sanki sonsuz bir ayrılıktı okula gidisin Bilmezdin her sabah seni yolcu ettiğimi Yüreğim yol boyu ardından ağlardı Hatırlıyorum adın bahardı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarımla Islanıyor
Gidişin değil beni yıkan sadece sana, Olan sevgim beni bu derece beni ağlatan Şimdi İstanbul’a benim gözümden, Bak düşen her bir damlada beni hatırlatsın sana Islak olan sokaklar gözyaşlarımın eseri. Düşen her bir damlayı melekler taşıyor, Ey başını beni hep böyle Tanı düşen her bir damla beni anlatsın, Sana yere inen her damla Benim Düşen her bir damlayı melekler taşır Ey başını Üzerine düşen her bir damla Benim yaşlarım Islanan elbiseni çıkar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi
Sevgi paylaşmaktır; En güzel gününde, Mutlulukları, neşeleri Zorda kalındığında acıları, dertleri… Sevgi özveridir; Kendin üzgün olsan bile, Sevdiğine belli etmemektir… Sevgi yalancılıktır; Yaptığı hareket ya da yemek, Hoşuna gitmese de, Güzel olmuş demektir… Sevgi özlemdir, O yokken gülüşünü, Konuşmasını, kokusunu, Aramak, beklemektir… |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Öğrendiklerim
Sevmesini de öğrettiler bize Yas tutmasını da İhanet etmesini değil Bayram sabahında bir çocuğun parıldayan gözüyle Bakmasını da hayata Yağmur öncesi ekmeyi umut Filizlerini yüreğimize Hazana düşmeden toplamayı öğrettiler Alelade şeylerden bahseder gibi Bahsetmemeyi ve o kadar kolay söylememeyi Ölüm kelimesini Alaca karanlıkta aramayı rızkı Bulunca şükretmeyi bulamayınca sabretmeyi Haram lokma yememeyi Ve yedirmemeyi sevdiklerine İbret almayı Gönül Almayı Ah Almamayı Öğrettiler Hayat okulunda kopya çekmeden Sınıf geçmeyi öğrettiler |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlıkta Bir Aşk Fırtınası
Ölmeyi ister *******i yüreğim sessizliğe alışmışken tam da uykuya dalarken gelmeni ister yüreğim gelmeni. Sen yıldız gibi parlak ben sensizlik gibi ürkek kayıp gitmiştin şehrimin üstünden alışamadan ışığına, gece sanki söz vermişti ayrılıklara. Alışmamı istemişti sanki senden kalan tek hatıraya yalnızlığa... O rüzgârda savrulan saçlarına benim elim uzanamasa da güzelim parlamasa da gözlerim şehrim karanlık diye gözlerim kapalı zannetme... Sen gitsen de bir umut işte mum yakmışım gözlerime... Karanlık bıraktığın şehrime uğramasa da ışığın ben bilirim ki; bu gönül yana yana kül olur... Yine sensiz yine sessiz yine sevgisiz ben bilirim ki; bu gönül yana yana kül olur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İstisna
Her kaidenin Bir istisnası olurmuş, Zaman gösterdi ki Bütün kaidelerin de Ortak bir tek istisnası daha varmış O da benim, ben, ben… Alıştım buna, ama Daha kabullenemedim nedense.. Adıma hep yakışanı yaptım Ben böyle biliyorum İtirazı olan varsa buyursun, Mevlana’nın dediği gibi Olduğum gibi göründüm hep Görünüşüm kalbimin aynası oldu, Tanıyanlar bilirler zaten, Öğretileni öğrendim Fazlasını bile yaptım her daim Ama her öğrenilen de öğretilmez ki size.. Ben bir dut ağacıyım Kendimi öyle biliyorum Arı istifade ederse eğer En şifalı balı size ikram eder.. Ben bir dut ağacıyım Elsiz bir ipek böceği yaprağımı yerse benim En güzel libası giyersiniz elbette.. Ben bir dut ağacıyım Ayaksız yılan da gelebilir Ama inanın izin vermem ona, vermem.. Düşmanım da olsanız Benim elimden Zarar gelmesini istemem size Dedim ya, ben Bütün kaidelerin ortak istisnasıyım, Garip gelecek size ama olsun Çoğu arkadaşı kendime tercih ederim Nedendir bilmiyorum.. Şiiri sevmişsem ondan Satrancı sevmişsem ondan Çiçekleri sevmişsem ondan Ondadır hep gece yarısı Balkonda oturup Yalnız başıma çay yudumlamam, Ondandır hep ondan Gece yürüyüşlerini yağmurla beraber sevmem.. Her kaidenin Bir istisnası olurmuş, Zaman gösterdi ki Bütün kaidelerin de Ortak bir tek istisnası daha varmış O da benim, ben, ben… Alıştım buna, ama Daha kabullenemedim nedense.. Dedim ya, ben Bütün kaidelerin ortak istisnasıyım Ve beni böyle bilin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Son
İçimden hep iyilik geliyor Yaşadığımız dünyayı seviyorum Kin tutmak benim harcım değil Çektiğim bütün sıkıntıları unuttum Parasız pulsuzum ne çıkar Gelecek güzel günlere inanıyorum Gelecek güzel günlere Sonunda galip geleceğine eminim İyiliğin, zekânın ve cesaretin İmanım var zaferine Aşkın, adaletin ve hürriyetin Yetiştiğim halkın içinde Bütün şiirini duydum Çalışmanın ve sefaletin Kulak verin işe gidenlerin türkülerine Yorgun argın dönüşlerini seyredin. Şairleri peygamberleri düşünüyorum Yaşamak o kadar tatlı ki Daimî bir sevgi içinde Galip sesini işitiyorum hakkın Asırlarca zulme ve işkenceye Gelecek güzel günlere inanıyorum İmanım var bereketine toprağın Ve makinenin kudretine Parasızım pulsuzum ne çıkar Huzuru içindeyim rahata kavuşanların Hayatının son senelerinde. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|