www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-21-2007, 10:56 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8762
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Massa mücadeleden uzak kazanmak istiyor

Felipe Massa, pilotlar şampiyonasının sonucunun arkasında gelişmesini umut ederek yarışı kazanmayı planlıyor. Brezilya'lı pilot yarışa Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso'nun önünde başlayacak. "İyi bir start almak çok önemli olacak. Umuyorum ki -arkamdaki- mücadele çekişmeli olacak. Umarım yarışı kazanabilirim." diyen Massa sıralama turlarını domine etti.

Massa, "İlk hızlı turum iyiydi fakat ikincisinde ufak bir hata yaptım ve Lewis'in beni geçmesinden endişe ettim ama yine de iyi bir turdu. Kendi insanlarım önünde pol pozisyonunu almak çok güzel ve duygusal. Sıralamaların son bölümünde Lewis ile çok yakındık. Yarış mühendisimin 2. sırayı aldığımı söylemesini bekliyordum fakat önde bitiren ben oldum." dedi.

Massa ayrıca 2006 senesindeki yarışta elde ettiği zaferi yarın tekrarlamak istediğinide sözlerine ekledi. 2006 Brezilya Grand Prix'sinde Felipe Massa yarışa pole pozisyonunda başlamış ve yarışı kazanmıştı.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:39 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.