![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8780
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BEKO Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Banvitspor'un kulüp başkanı Özkan Kılıç, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe Ülker karşısında alınan galibiyeti değerlendirirken, ''Oyuncularımla gurur duydum'' dedi.
Özkan Kılıç, Fenerbahçe karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını, ancak bu sevinci bir kenara bırakıp kalan maçlara bakmak zorunda olduklarını söyledi. Ligde henüz 3 haftanın geride kaldığını ifade eden Kılıç, ''Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok zorlu bir deplasmandan farklı bir galibiyetle ayrılmayı bildiler. Ama bu galibiyetle havaya girmemeliyiz. önümüzde daha 27 maç var. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanmak zorundayız'' diye konuştu. Kılıç, sezon başında kadroyu baştan aşağı yenilediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Sezon başında takım olgusunu ön planda tutacak genç, enerjik, karakterli, uyumlu, yeteneklerini geliştirme ve başarı hırsı olan bir kadroyu oluşturmaya özen gösterdik. ABD'de ve Avrupa'da izleme fırsatı bulduğumuz ve teknik kadromuzun da isteği doğrultusunda yaptığımız yabancı transferlerin, ne denli doğru tercihler olduğunu hep birlikte gördük. Önümüzdeki günlerde bu kadromuzu 2 yeni takviyeyle daha güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Yönetim olarak takımımıza ve teknik ekibimize güveniyor, kurduğumuz bu yeni takımın ligde iyi işler yapmaya devam edeceğine inanıyoruz.'' |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|