![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8776
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() HAKKARİ'deki saldırıda şehit düşen Uşaklı Asteğmen Mehmet Bozkuş'un Uşak'taki evinde ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. Sabah saatlerinden itibaren eve gelmeye başlayan kent halkı, aileyi yalnız bırakmıyor. Şehit asteğmenin annesi Cennet Bozkuş, oğlunun askerden döneceği günü hasretle beklerken, ''Şafak Defteri'' tuttuğunu söyledi. SON 25 GÜNDÜ Cennet Bozkuş, ''Askerliğinin bitmesine 25 gün kalmıştı. Her gün için bir çizik atıyordum deftere... Odasını ellerimle hazırlamıştım. Eşyalarına sarılıp kokusunu içime çekiyordum her gün... Ama oğlumun cenazesi geldi. Vatan sağ olsun. Oğlum bu topraklar için son mermisini atana kadar savaştı. Mekanı cennet oldu, çok iyi biliyorum'' dedi. BEYLİK SİLAHINI VERİN ACILI baba İsmail Bozkuş ise oğlunun vatan topraklarını korumak için şehit olduğunu söylerken, gözyaşlarını tutamadı. Şehit oğlunun beylik tabancasını isteyen İsmail Bozkuş, ''Oğlumun beylik silahını bana versinler. Silahı sonuna kadar gururla saklayacağım'' diye konuştu. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|