![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine yalnızım
Yine yalnızlığın soğuk elleri Arasında boğulup Gidiyorum. Bitmek tükenmek bilmeyen Dertlerimle yalnızım. Ne sen varsın artık, Nede başkası. Telefonlar eskisi gibi çalmıyor artık. Kapılar sonuna kadar kilitlenmiş, Ne arayanım var nede soranım Tek başıma sersefil kalmışım. Dost bildiklerimde arkamdan vurmuş beni Şu fani dünyada. Ne çalacak kapım, Nede soracak kimsem kaldı. Yine yalnızım Yine yalnızlığın soğuk elleri Arasında boğulup Gidiyorum. Yalnızlığı ve anıları karşıma alıp, Bir büyük daha devirdim bu gece. Sigarayı da iki pakete çıkardım sevgilim. Saatler geçmek bilmiyor sensiz. Akrep yelkovana küsmüş, Yelkovanda akrebe. Sabahlar bana sırtını dönmüş, *******se yanımda. Sen gittin gideli Bu şehirde ezanlar sustu. Bu şehirde ne akşam oluyor, Nede sensiz yaşanıyor. Sensizliğin tortusuyla yatıp kalkıyorum. Yine yalnızım, Yine yalnızlığın soğuk elleri arasında Boğulup gidiyorum. Ne zaman geri geleceksin Ne zaman güleceksin yüzüme bilmiyorum. Bilmiyorum eskisi gibi olur mu her şey? Eskisi gibi sevebilir miyim seni bilmiyorum. Her şey cevapsız ve Bir okadar da anlamsız. Ama ortada gerçek olan bir tek şey var. Oda senin, Kahpece,********ce,acımasızca Çekip gittiğin o gündür İNSAFSIZ.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|