![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
AŞKTA BU DEĞİL Mİ ZATEN
Yalnızlığımı paylaşmak kadar çok seviyorum seni Ve kalabalıktan uzaklaşacak kadar çok Gündüzlerimde yetmiyormuş gibi *******ime de girecek kadar çok seviyorumseni Dokunduğumda alev alev yanacak kadar çok seviyorum seni Yanmayı göze alacak kadar çok Mutlu anlarım yetmiyoruş gibi Hüzünlüyken de seni düşünecek kadar çok seviyorum seni Belki sebebini bilmiyorum,kalp çarpıntım Gözümdeki ateş,bedenimdeki alev Dokunduğunda öleceğimi sandığım Titrek bedenini sarmak istiyorum Soğuk odalarda yorganın altını girip Elimde kalan yine aklımda sen Bişeyler yazmaya çalışırken bile Heyecanlandığım ilk aşkım Ellerinde buluşmak isterken bedenini hissettim Yanına sokulmak isterken kokunu içime çektim Günlerce düşündüm o günleri geri istedim Seni ne çok sevdim ve hep özledim Meğer aşk buymuş,******* boyu uykusuz kalmak Meğer aşk buymuş yatağın içinden çıkmamak Seni düşünmek,seni düşünmek,hep düşünmek Meğer aşk buymuş aşkından biçare olup delirmek Seni sevmiyorum aslında biricik aşkım Sadece hissetmek hoşuma gidiyor nefesini,bedenini Aşkta bu değil mi zaten
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|