|  | 
| 
 | |||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
|   | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  | 
|  07-24-2009, 09:08 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
					Mesajlar: 50,907
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik) Arpacık Soğanlı Pilav (6  Kişilik) Tarife ait bilgiler Yemek : Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik) Tür : Pilavlar Mutfak : Genel mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 2 Su Bardağı Pirinç 3 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Su Bardağı Et Suyu 1 kg Arpacık Soğan 2 Diş Karanfil Tuz HAZIRLANIŞI Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın  Temizlediğiniz  soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin  Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin  Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını  alması için 2 diş karanfil atın  15 dak  kısık ateşte  pişirin | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |