![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 
	 | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			   Malzemeler40 gr ton balığı 20 gr dana jambon 1 tatlı kaşığı dolusu kapari 2 yemek kaşığı krema Yarım çay kaşığı muskat Yeteri kadar tuz, beyazbiber 110 gr penne makarna (Yaklaşık 1/5 paket) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1/6 bağ dereotu Yemeğin Tarifi Penneyi 8-10 dakika haşlayın ![]() Tavaya zeytinyağı ve sarımsak koyup soteleyin   Ìçerisine ton  balığı, kapari, jülyen doğranmış jambon, muskat, tuz, biber ve kremayı ilave  ederek sosu hazırlayın![]() Makarna ile karıştırıp, dereotu ile süsledikten sonra servise sunun   		 | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
		
  | 
	
		 |