|  | 
| 
 | |||||||
| Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler | 
|   | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  | 
|  07-25-2009, 03:06 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  Kimsenin yokluğu bu kadar Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmazdı beni  Kendimi zor günlerin adamı  görürdüm ya  hiçbir güçlüğün beni  bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm   Oysa şimdi yarımım  Ve sen böylesine uzakken benden  hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum   'Tasalanma' diyeceksin  tasalanmayayım ama kendime bakıyorum da bir kaç umut  kırıntısı dışında hiç bir şey göremiyorum   Nerede olduğunu bilmek ya da döneceğin umuduyla yaşamak da kandırmıyor beni   Her sabah sensiz uyanmaktan  her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık  Bu yüzden  uyanmak istemiyorum 'uyuduğum uykuları'     Ve *******    ne yıldızları  görüyorum ne gecenin sesini duyabiliyorum  Saniyelerin ne kadar uzun  ne kadar bitmez olduğunu görüp şaşırıyorum  Zamanı bu kadar  geçmez kılan sensizliği lanetliyorum  Bir maraton koşucusu gibiyim  Ama finişe  ulaşamıyorum bir türlü   Bildiğim bütün hasret şarkılarını ard arda ekleyip söylüyorum  Sesimi kendim bile duymuyorum  Ertesi gece bir kez daha    Her gece aynı hüzün     Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık  Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum  Ve hiçbir köşe başından  çıkmayacaksın üstelik   Yaşamaksa yaşıyorum elbette  Şairin dediği gibi  'senden uzak olduktan sonra nerde olsa yaşıyor insan  ' Yokluğunu kabul etmek böylesine zorken hiç olmama ihtimalini düşünemiyorum bile   Bekleyeceğim seni  Zor olacak  çok zor olacak ama bekleyeceğim   Bu yarım yüreğin diğer yarısı  yani sen      Geleceksin değil mi? alıntı | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |