![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tohumunda kıyametler kaynıyor
Gülümün.. Odamda tütün, Havada toprak Kokusu var bugün.. Bulutlar sere serpe Dolanıyor üstümde, İnceden bir yağmur yağıyor Şehre.. Ve Yaşıyorum... Hislerim en azılısına çatıyor Belanın.. Dilimde yalanın, Beynimde ürkek Hazzı var talanın.. Cesaret sinsice Sokuluyor fikrime, Bİrden siren sesleri duyuluyor Caddede.. Ve Kaçıyorum... Alevinde pişmanlıklar pişiyor Gönlümün.. Mezeme aşkın, Şaraba buruk Tadı sinmiş yaşamın.. Şiirler dize dize Doluyor kadehe, En bilinmedik kahrın kokusu dağılıyor Geceye.. Ve İçiyorum... Şafak vakitlerinde ufka doğuyor Gözlerin.. Hayalimde darmadağın, Bakmakta gülerek Buğusu bir serabın.. İsmin hece hece Kazınıyor kalbime, Uzaklardan bir sıla ezgisi yayılıyor Aleme.. Ve Ağlıyorum... Uğuldayan rüzgarda aç kurtları uluyor Zemherinin.. Elinde durmaksızın, Nefes kesecek Bıçağı durmakta ayazın.. Soğuk lime lime Giriyor her hücreme, Bir fırtınada saçların savruluyor Ellerime.. Ve Üşüyorum... Hep mayasında ayrı bir vahşet kabarıyor Savaşın.. Barutunda yangın, İnsan yiyerek Büyüdü her kavganın.. Kederim ince ince Kan doğruyor ekmeğe, Sinmiş tüm hislerim gizleniyor Düşlere.. Ve Korkuyorum... Çoban yıldızından yakamozlar yapıyor Denizlerin.. Dalgalara bürünen, Şavkı yasak Sahilde dövünen.. Mehtabın lüle lüle Kıvranıyor içimde, Her nazın sevinçle parlıyor Yüreğimde.. Ve Gülüyorum.. Ayrılık hissinde masum kokuyor Çiçeklerin.. Bedenimde yorgun, Hazanda yitik Acısı var her hatıranın.. Yollar alelacele Kıvrılıyor önümde, Bir telaşlı tren çığlığı duyuluyor Gurbete.. Ve Gidiyorum...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|