www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-26-2008, 07:07 PM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Varsayılan Karayalçın CHP'den resmen aday!

Karayalçın CHP'den resmen aday... CHP Lideri Deniz Baykal ile Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için açıklama yapıyor.

Murat Karayalçın:

15 Ekim günü buradan hep birlikte sayın Baykal ile yapmış olduğum görüşmenin sonuçlarına ilişkin olarak sizlere bilgi sunmuştuk.
Sonra 2 Kasım tarihinde sayın Baykal SHP genel merkezini ziyaret etti.
Ben pazartesi günü 24 Kasım itibarı ile 6,5 yıldır onurla kıvançla yürütmüş olduğum SHP genel başkanlığı görevimden ayrıldım.
Sayın Baykal ile aldığım karardan ötürü bu işlemi yaptım.
CHP’nin Ankara Anakent Belediye Başkanı olmak için süreci kendim 24 Kasım günü başlatmış oldum.
Bu süreçte en ufak bir tereddüde yer bırakmadan, her türlü kararlılığı sergileyerek üzerime düşen tüm görevleri yerine getireceğimi ifade etmek isterim.
Önümüzdeki günlerde yasaların gerektirmesi nedeniyle, CHP yönetiminin gerekli görmesi gerekçesiyle partiye katılmam söz konusu olacaktır.
Ama asıl önemlisi Ankara için hazırlamış olduğum programın sizlerle paylaşılması olacaktır. Onun da zamanlamasını sizlere sunmuş olacağız.
Deniz Baykal:

Bu doğrultuda zaten bir süreden beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bunun sonuçlarını da görüyorsunuz. Her fırsatı bu çerçeve de sosyal demokrat hareketinin toplanması güçlenmesi için bunu değerlendiriyoruz. Bunu gerçekleştirirken de belli ilkeleri gözeterek bunları yapmaya çalışıyoruz.
Bizim izlediğimiz politikalar konusunda dik durma tavsiyesine ihtiyaç gösteren hiçbir durumun bulunmadığını takdir edersiniz.
CHP olarak biz daima sözlerimizin arkasında olduk. Tutarlılık ve süreklilik bizim için temel bir ilkedir.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu devam edecektir.
Obama’ya telkin yapan bir kişinin bize telkin yapması normaldir.
Seçim kurulunun kendine uygun bir takvimi olacaktır. Onun için biz olabildiğinde erken bir açıklama yapıyoruz.
Sayın Karayalçın bizim belirlenmiş ilk adayımız olarak düşünülebilir.
Bundan önceki seçimlerde oy pusulalarının çöplüklerde bulunduğuna tanık olmuştuk.
Bir bilgisayar ortamında bütün seçmenlerin güvenle oy kullanabilmesini sağlayabilmeliyiz. Bu konuda atılması gereken adımlar var.
Ama o noktaya gelinceye kadar bugün ilan edilmiş seçmen listelerini bütün seçmen vatandaşlarımızın hızla incelemelerini, isimlerini armalarını, yerlerini öğrenmelerini, listelerde isimleri yoksa derhal harekete geçmelerini öneriyorum.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:37 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.