![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 
	 | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			   Malzemeler1 Ayva 1 Soğan 1 Yemek Kaşığı Tereyağı 1 Yemek Kaşığı Dolmalık Fıstık 1  5 Su Bardağı Su1 Su Bardağı Bulgur 1/2 Çay Kaşığı Safran Yemeğin Tarifi Ayvanın kabuklarını soyup çekirdekli kısımlarını çıkarın ve dilimleyin   Tencerede  tereyağını eritip rendelenmiş soğanı ekleyerek pembeleştirin  Dolmalık fıstığı  ekleyip kavurduktan sonra safranı ilave edin![]() Tencereye 1  5 su bardağı su  döküp kaynamaya bırakın  Su kaynayınca dilimlenmiş ayvaları ve bulguru ekleyip  yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin  Sıcak olarak servis yapın  		 | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |