![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 
	 | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			   Malzemeler2 su bardağı pirinç 2  5 çorba kaşığı tuz2 4/5 su bardağı tavuk ya da et suyu 6  5 çorba kaşığı margarin3 orta boy soğan (küçük küpler halinde doğranmış) 500 gr yağsız kuşbaşı kuzu eti 1 çay kaşığı tuz taze çekilmiş karabiber 2 su bardağı sıcak su Yemeğin Tarifi Pirinci pilav için hazırlayın   Et  suyunu bir taşım kaynatıp, sıcak olarak bir kenarda saklayın![]() Bir tencereye margarini koyup, eritin   Yağ kızınca soğanı ilave edip, sık sık arıştırarak,  birkaç dakika, soğanlar pembeleşmeye yüz tutuncaya kadar pişirin  Eti katıp,  yine ara sıra karıştırarak, birkaç dakika daha, etler suyunu bırakıp tekrar  çekinceye kadar pişirmeye devam edin![]() Tuz ve biberini ekleyin   2 su bardağı  sıcak su ilave edin  Ateşi kısın  Ağır ateşte, 10 dakika daha, etler  yumuşayıncaya kadar pişirin![]() Etler pişme suyunu çekince sıcak et suyunu katıp, bir taşım kaynatın   Et suyu kaynar kaynamaz pirinci ilave edin  Yaklaşık  18-20 dakika, ağır ateşte, pirinç et-suyunu tamamen çekinceye kadar  pişirin![]() Etli pilavı demlendirdikten sonra önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |