www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-28-2006, 11:04 AM   #1
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute
Varsayılan Massa: "Benim için muhteşemdi"

Massa: "Benim için muhteşemdi"

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turlarında en hızlı dereceyi elde ederek ''pole pozisyonu'' elde eden Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa, ''Benim için muhteşemdi. Şaşırdığımı söylemeliyim'' dedi..

26 Ağustos 2006, 16:20

Sıralama turları sonrasında düzenlenen basın toplantısına, ilk 3 sırayı elde eden Felipe Massa, Michael Schumacher ve Fernando Alonso katıldı.

Yarış hayatında bu başarıyı ilk kez yakalayan Brezilyalı pilot Massa, pole pozisyonu almasıyla ilgili duygularını, ''Benim için muhteşem bir an olduğunu söylemeliyim'' diye ifade ederken, ''Birinci cepte yer almak çok önemli. Pole pozisyonda bulunmam beni çok mutlu ediyor. Şaşırdığımı söylemeliyim. Takımım iyi iş çıkarıyor. Bu anı unutmam mümkün değil. Benim için muhteşemdi'' şeklinde konuştu.

-MICHAEL SCHUMACHER: ''HAKKIMI KULLANMADIM''-
Sıralama turunda ikinci sırayı alan Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher ise, buna şaşırmadığını belirterek, ''Fazladan bir tur atma şansım vardı ama, görünüşte bu fazla avantaj sağlayamayacaktı. Bir turda da yeterli sonuç elde ettiğimi düşünüyorum'' dedi.

Michael Schumacher, İstanbul Park'ta yarışmanın kendisi için geçen yıla kıyasla çok daha farklı olduğunu vurgulayarak, ''Burada araçla ilgili bazı sıkıntılar yaşamıştık, özellikle aracın kontrolünde. Ama bu sene kullandığımız araç istediğimiz komutlara daha iyi tepki veriyor'' şeklinde konuştu.

-ALONSO: ''ÇOK GÜÇLÜ BİR FERRARİ GÖRDÜK''-
Şampiyonluk mücadelesinde ilk sırada yer alan, İstanbul'daki sıralama turunda ise üçüncü olan Renault'un İspanyol pilotu Fernando Alonso ise çok mutlu olduğunu belirterek, ''Biz bugün çok güçlü bir Ferrari gördük. Ama bizim takımımızda çok kuvvetliydi'' dedi.

Alonso, sıralamalarda aldıkları sonuçların kendilerini yarın için oldukça iyimser düşünmeye ittiğini söyledi. Lider durumdaki Alonso, klasmanda olduğu yerin çok önemli olmadığını kaydederek, herkesin alabileceği en iyi sonuçları almaya çalıştığını sözlerine ekledi.

McLaren Mercedes takımının Finlandiyalı pilotu Kimi Raikkonen, bugün yapılan sıralama turlarında zamanlar arasında çok küçük farklar bulunduğunu, yarınki yarışın güzel geçeceğini söyledi.

Raikkonen, yarınki stratejilerin önemine değinerek, ''Yarınki yarışı bekliyoruz. İyi bir derece elde etmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi. Toyota pilotu Ralf Schumacher ise İstanbul'dan puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Alman pilot, aracın performansından memnun olduğunu kaydederek, yarın iyi start almaları halinde puan alabileceklerini kaydetti. Bu arada motor değiştirdiği için Ralf Schumacher'in yarınki yarışa 10 sıra geriden başlayacağı bildirildi. Sıralama turlarını 5. sırada tamamlayan Schumacher, yarınki yarışa 15. sıradan başlayacak.

BMW Sauber pilotu Nick Heidfeld de bugün gösterdikleri performansı yarınki yarışa taşımaları halinde başarılı olacaklarını söyledi.
Gerçekçi olmak gerekirse yarınki yarış çok zor geçecek'' diyen Heidfeld, yarın hedeflerinin puan almak olduğunu sözlerine ekledi.

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinin sıralama turlarını Romanya Başbakanı Calin Popescu Tariceanu da izledi.

Tariceanu, sıralama turlarının ardından, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş ile birlikte pit alanını daha sonra da padok alanını gezdi. Motor sporlarını çok sevdiğini belirten Romanya Başbakanı, İstanbul Park'ın gördüğü en güzel pistlerden biri olduğunu söyledi.

-ALEX DE İSTANBUL PARK'TA-
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza da eşiyle birlikte bugün İstanbul Park'taydı. Alex, Ferrari'nin garajını ziyaret edip, sıralama turlarını izledi.
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
gangaster (08-29-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 08-29-2006, 10:20 AM   #2
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3025
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

güzel paylaşım

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-29-2006, 10:57 AM   #3
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

massa,

bu başarı ile daha tutulmaz...

devamı gelir

teşekkürler

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı