www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-16-2006, 04:01 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3025
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

ekolay.net, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) 1,5 milyon e-kart kampanyasının iletişim sponsoru olan ekolay.net, herkesi “çocuklara okulda bir gün daha kazandırmaya” çağırıyor. Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) her yılbaşı düzenlediği e-kart kampanyasında, sponsorların da desteğiyle 1.500.000 e-kartın gönderilmesi hedefleniyor.

Zengin içerik ve etkileşimli servisler sunan ekolay.net, Türkiye’nin geleceğine verdiği desteği sürdürüyor. Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) başlattığı 1,5 milyon e-kart kampanyasının iletişim sponsorluğunu üstlenen ekolay.net, herkesi TEV’in e-kartlarından göndermeye davet ediyor. www.tev.org.tr adresinden tek bir “tık”la gönderilen her e-kart, çocuklarımıza “okulda bir gün daha” armağan ediyor.

Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) her yılbaşı düzenlediği e-kart kampanyasında, sponsorların da desteğiyle 1.500.000 e-kartın gönderilmesi hedefleniyor.

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı