![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() benı son terk ettıgınde bundan fazla canım yanmamıstı artık yoktun ve ben sıgınacak bı lıman arıyordum senın yoklugunda bvenı tesellı edecek bı lıman bulmustum sanmıstımkı senı unuttum ama unutmadıgımı hata yaptıgımı anladıgımda cok gectı.canım o kadar cok yanıyordukı senın canını yakarsam acım bıtecektı dıe dusunmustum ama bıtmedı be sevdıgım.bana gerı donmek ıstedın sana donmedım senı sevmedıgımı soyledıgım gunu hatırla o gun telefonu yuzune kapatıp aglamaya basladım hıckırıklara boguluyordum.defalarca senı sevıyorum yalandı dıe haykırdım ama duyamazdın.aslında bılıyordun senı sevdıgımı.canın yanıodu bana yasattıkların ıcın bensız oldugun ıcın ama hatalıydım bu yaptıklarım sadece canımın acısını daha da cok arttırdı her gecen gun acım artıyor.sonunda sıgınacak lımanımıda bıraktım cunku onu hıc sevmedım hatay yaptım en azından ıkımızden baskalarına zarar vermeyelım dıe bıttı bız zaten bırbırımıze yeterınle acı vermedıkmı bırbırımızı yanlızlıga ıterek.sana hala asıgım ama sen yoksun hangı sehırde oldugunu bılmıyorum bende var olan bı telefon numaran var ama sesını duyacak kadar bıle cesaretım yok cok ozledım be bıtanem olmuyor sensız sımdı nasılsındır kım bılır.hangı sehırde kımınle ?benım olan seylerı kımınle paylasıyorsun acaba ozluyormusun sende benı.ben hala bı gun cıkıp gelırsın dıe beklıyorum.benı terk ettıgın gun herseyı yaktım mektubu gunlugumu herseyı yaktım attım sadece bır not var onu atamadım bana dogum gunumde bırkırmızı bır beyaz bırde mavı gul almıstın o gun unuttun sanıp cok kızmıstım sana ama sen suprız yapmıstın.ustunde bır not hayatıma gırdıgın ve ona anlam kattıgın ıcın sağol senı cok sevıyorum bıtanem.senden tek kalan bır not ve onu okudukca goz yaslarım durmuyor.nasılsın acaba ıımısın bı kere gorsem mutlu oldugunu gorsem.benı unuttunmu 3 yılımızı unuttunmu ben senı hıc unutmadım bı gun ellerımı tutmaya gelecekmısın yıne sana cok ıhtıyacım var yanlızlıktan korkuyorum tut ellerımı ve sakın bırakm****ucuk bı cocuk gıbı savunmasızım ve korkuyorum kurtar benı SENİ SEVİYORUM
Alıntıdır |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
KaRaBaSaN (12-18-2006), superman100 (12-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() emeğine sağlık kardeşim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Öp Benİ | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-29-2008 12:43 AM |
Kaç kurtar kendini | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-31-2008 11:46 PM |
ıssız diyarda sensizim sevgilim gel kurtar beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 12:42 PM |
Kurtar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2007 05:21 PM |
Affet Benİ | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-26-2007 12:43 PM |