![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8763
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hişşşt tolga tolga lan bak bana
-ne var hugo yayına girecez -başlatma yayınından tıktınız beni buraya bıktım ulan -ne -yok oraya atla yok oraya zıpla 1e bas 3e bas -itiraz etme bu senin işin -ualan gidiyoz karıyı kurtarıyoz sen gene kaçırtıyon ağız tadıyla karıylan bir iş göremedik -3 çocuğu benmi yaptım iş göremediysen -lan onları tüp bebek yaptırmadınmı tabii ooooh sen evde hergün rahat rahat seviş biz burda elin b.k suratlı canavarlarıyla uğraşalım Tolga bey yayına 6 dakika -akıllı konuş hugo -azdım ulan azdım ibre tavana vurdu düz duvara tırmanıyorum anla ne yapayım maymunumu şeediim -olum dur şu yayını yapalım sonra konuşuruz -yok öyle karı beni öpüyo sonra biz ateş yakıyoz 2 dakka sonra anaaa karı kaybolmuş -bak hugo az vaktimiz var sonra konuşalım -verdiniz yanıma maymunla papağını bi halta yaramıyolar -olurmu -ne olurmu geçenlerde 4 kangal sucuk aldık senin maymun yemiş hepsini devirmiş kıçını yatmış hele bi osuruyor varya bütün orman bayılıyor çevredeki çiçekler soldu be papağan ayrı bir °°°°° onada git diyosun geliyor gel diyosun gidiyo -yayına girecez söz yayından sonra çözücez sorunu -yok abi grev yapıyorum -ne grevi lan -grev işte -çocuklara ne diycez hugo grev yapıyor diyemeyiz -hasta dersin -olurmu -olur olur bugünde diğerleriyle idare et Yayına 3 dakika -yapma hugo mahvoluruz bak yayından sonra çözücem diyorum hadi -olmaz grevdeyim -sana yeni mekanlar ayarlayalım -benim derdim mekan değil -ne yapcam ben yaa huggo olm saçmalama hadi bak biz kaç yıldır bu işteyiz varmı öyle yan çizmek -var -öfff yayından sonra söz çözecem söz diyorum erkek sözü Yayına 2 dakika -yok kardeşim -ne oldu şimdi durup dururken lan -öyle abi bugün çalışmıycam kaç yıldır karıyla tek gece geçiremedik evliliğimiz bile resmi değil stüdyoya imam getirip imam nikahı yaptırdın değil sevişmek karıya boşol diyecek vakit bırakmadınız -senin derdin boşanmaksa hemen boşayalım seni -yoo ben karımı seviyom hem beni boşarsan çocuklara ne diycem -o da doğru Yayın için son 10-9-8 -hugooo yapma etme 7-6-5 -lan olm hadi 4-3-2 -ağzına sı.ayım senin Yayındayız... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hugo! | Author41 | Trabzonspor | 0 | 06-23-2009 11:28 AM |
Hugo Ve Toga Abi | Vatanist | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-03-2007 06:23 AM |
Hugo 3 TropikAda 10mb rip | Tilki_Andre | Oyun Download | 0 | 07-15-2007 09:45 PM |
Hugo: Jungle Island 4 | bill goldberg | Oyun Download | 5 | 08-27-2006 09:56 PM |
Neler mi istiyorum? (Victor Hugo )! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-07-2006 07:00 PM |