![]() |
|
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 24 Thanked 7 Times in 7 Posts
Üye No: 43644
İtibar Gücü: 1353
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Önce düşlerimi çaldı emanet diye..
Sonra düşler yarattı bir aşk’ın niyetinde.. Arsızdı yetinmedi.. Gamsızdı avunmadı.. Peşindeydim biliyordu.. Tesadüf,bir yalandı.. Ortada bir ‘sır’ varsa gözlerine kaçmıştır.. Kocaman bir denizdi senin gözlerin.. Yetişemedim ayrılığa.. Nefesim öpüşüne yetmedi.. Demedin ki her bir öpüş bir nefeslikti.. Şikâyet gönüldendi… Senden benden çalma değil ki.. “Beni baktığın yerde asılı tut..Düşerim...” Bahaneydi gözlerin, zaten gidecektim… Dün yine gözlerindeydim.. Dün yine içine dalgın dalgın akıyorken.. Bir dalga bir dalga daha.. Parçalandım… Bir şehri kuş bakışı seyretmekti gözlerin.. Bir anlık değil bir ömürlük.. Kaçak bir hüznün içine boşalmış gibi utangaç.. Bir suçu gizler gibi,geceydi gözlerin.. Bana öyle bakma.. Zaten söyleyecektim.. Ya da kapa gözlerini o bakışında… Bakmasan da sevecekti seni yüreğim.. Gözlerine birkaç diyar öteden geldim.. Bir deli gülüş senin yüreğindeki.. Gözlerine asilik bulaşmış.. Sözlerime bir cümle yapışık kalmış.. Nasıl istedim bilemezsin… Bir anlık bakışından.. Hayatı en başından, gözlerinden seyretmeyi…
MyTBuSTeR Resim Galerisi..!! Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Şimdi Herkes Farklı Ben Yine Aynıyım..!! Ben Haraç,Mezat Satılmışım Hep Bir Kenera Atılmışım Ben Senden Yana Yılmışım Yıkılmışım Dağılmışım Yıkılmışım Dağılmışım..!! 17.07.2004 18.09.2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1938
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Nasıl istedim bilemezsin…
Bir anlık bakışından.. Hayatı en başından, gözlerinden seyretmeyi… bende çok istiom ama olmuo işte
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olmaz Kanka Olmaz Hele Bide Severek Ayrılırsan Hiç olmaz
MyTBuSTeR Resim Galerisi..!! Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Şimdi Herkes Farklı Ben Yine Aynıyım..!! Ben Haraç,Mezat Satılmışım Hep Bir Kenera Atılmışım Ben Senden Yana Yılmışım Yıkılmışım Dağılmışım Yıkılmışım Dağılmışım..!! 17.07.2004 18.09.2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1339
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() gönlünüzdeki mutluluk hep sizlerle olsun...hep gözlerinizin içinde bir birini gördüğünüz sevdikleriniz olur inşallah...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Var Zatende Bi Kere Kaybettim Bidaha Kaybetmemek İçin Elimden Geleni Yapıyorum Oda Bende Allah Herkese Nasip Etsin İnşallah Benim yarın 4 Sene Oluyo mesela
![]()
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gözlerin | ReasoN.^* | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 06-09-2010 07:32 PM |
Ahu Gözlerin, Ah O Gözlerin | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 02:38 PM |
Ahu Gözlerin | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 02:38 PM |
Gözlerin var ya o güzel gözlerin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 07:19 PM |
Gözlerin İle | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 09:51 AM |