![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2289
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgiyi Aramak
Yalnızca ağlayan gözlerde ara sevgiyi Kalpten gelen sözlerde *******i uyuyamamakta ara mesela Yalnız yaşayamamakta... Onsuzken anlamsız olan hayatta ara sevgiyi Beraberken yaşadığın mutlulukta Yalnızca üzüldüğünde kederini paylaşanda değil Sevindiğinde senden daha fazla heyecanlananda ara sevgiyi... Seni seviyorum demek sevmek değildir Seni çok seviyorum demek de çok sevmek değildir Bir defa bile söylese O sözün kıymetini bilerek söyleyende ara sevgiyi... Şimdi ne diye duruyorsun ki? Git ve bu şiiri okuduğunda Aklına ilk gelen kişide ara sevgiyi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevilen Güzel
uzattığım güller elimde kaldı sevgimi kendine zulmü sanırsın hayatta sevgiden başka ne kaldı sevgisiz gülleri gülmü sanırsın ettiğin eziyetler ele edilmez gözlerin dilini söyle kim bilmez sevenler kocamaz sevenler ölmez yüzüme bakıpta elmi sanırsın gel tut ellerimden aç domur domur ya da al hançeri yüreğime vur öldürmeden önce düşün biraz dur gönlümü yaşanmaz çölmü sanırsın şefkatiyim seve seve yoruldum boz bulanık aktım aktım duruldum sana değil yalnızlığa sarıldım benim gibi seven bol mu sanırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Geç Kalmışım
Seni tanıyana kadar; Hep erken geldiğimi düşünürdüm Hayata. Ve hep doğru yerde olduğumu sanırdım, Kendimce. Oysa ne kadar da geç kalmışım, Dünyaya gelmekte. Ve olabileceğim en yanlış yerdeymişim Meğerse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Başucunda Bekliyorum
Hadi aç gözlerini uyan o tatlı uykuların hayallerinden gördüklerin hep düş farkına var onlar gerçekleşmeyecek hayaller duy sesimi sana sesleniyorum ne olur aç gözlerini baş uçunda bekliyorum beni yalnız bırakma ne olur bu acıla bir ömür boyu yaşamaya mahkum etme aç gözlerini baş uçunda bekliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Anla Beni
Bir anlayabilsen beni Ya da bir anlatabilsem kendimi Belki böyle olmazdım Uçabilen ama kanadı kırık kuş misali Belki yıpratmazdı seneler Genç görünen yaşlı kalbimi Belki ağlamazdım.. yorulmazdım.. Bu hayatta boğulmazdım.. Yaşardım, Her kanat çırpışından Mutluluk duyan bir kelebek gibi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Birtanem'e
Kulaklarında hangi sesin özlemi Gözlerinde hangi anın hayali Yüreğinde hangi sevdanın hasreti Varsa hepsine kavuş birtanem. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|