www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-22-2006, 12:11 PM   #11
zincifre
Banned

zincifre Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 54
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi : zincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to beholdzincifre is a splendid one to behold

Alıntı:
İlk Gönderen gangaster
KADİRLİ.......

yiğitlerin harman olduğu yöremiz....

teşekkürler.
eyvallah...
zincifre çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-23-2006, 11:22 PM   #12
Resttt
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1419
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Alıntı:
İlk Gönderen gangaster
kominizm'i savunacak kadar,

insancık olamadık.

rahatsız isen ülkemiz cumhuriyetinden,

güle güle be mübarek.

yemiş bahçesinde geziyorsun,

dalgın görünüyorsak nezaketimizdendir.

yiyebildiklerini ye,

lakin...........
Bak ne dediğimi dinlememişsin bile..Yemiş bahcesinde gezmiorum burası benim de ulkem..Cumhuriyetimden rahatsız diilim..Ama cumhuriyetim içindeki baska fikirlere saygı gostermeyen onları kopek diye nitelendiren zihniyete karsıyım arkadasım..Bu vatan kimsenin tapulu malı deil..Komunizm savnur savunmaz insanlara insan olarak bakmayı deneyin..Cok zor değil basarabilirsiniz..Unutmadan lakinin sonunu doldurmamayı tercih ettim..Umarım zannettiğim gibidir..
Resttt çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-24-2006, 09:36 AM   #13
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Bak ne dediğimi anlamamışsın bile.

bu bahçede VELİCAN'ı yad ettik,

rahmet diledik.

sen satır aralarında hakaret ettin ama,

biz yine nezaket gösterdik.

Cumhuriyetimiz resst, Cumhuriyetimiz.

dağın tepesine farklı yollardan çıkıyoruz,

ancak,

tepede manzara aynı.

bir soru,

çin de,

35 milyon doğu türkistanlı insanı katleden,

diri diri toprağa gömen komünizm savunucuları

sence ne?

kızıl ...........

bunu doldur öyle ise.

ayrıntılara takılmayıp okuduysan,

VELİCAN' ın ailesi insanların zulumünden

kaçmıştır.

sevgiler...........
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-26-2006, 11:15 AM   #14
Resttt
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Bak arkadasım ben asla hakareti sevmem..Etmem de..Benim anlatmak istedigim su bnm için oradaki 35 milyon Turku katleden komunistler ne kadar katilse,Bahcelievler Katliamında 7 genci olduren fasıstler de o kadar katildir,kopektir..Benim itirazım insan ın her hangi bir sekilde oldurulmesine..İnsanları ayırmıorum..İnsanın oldurulmesine karsıyım..OO insan ister sag goruslu olsun ister sol goruslu olsun..Bir insanın olmesine sebebiyet veren kopektir..Seinin bunu sadee solculara baglaman kızdırdı beni..tutup da binlerce Turk değil de binlerce komunist olseydi bu yazı belki de hiç yazılmıycaktı..Ondan komunist dusmanlıgına cevirmeye karsıyım..Buardaki bir insalık mevzusudur..Bunu basit siyasi mucadeleye indirgemek basitlik olur bence..VElican bir ornek dogru zulme ugramıs ve kacmıs..Ama biz bu saldırgan zihniyetlerle harket edip insalıgı hiçe saydıgımız surece velican gibi binlercesi daha olucek..
İnsanlıgı ogrenmeliyiz dostum..Cunku iş oldurmeye gelince fasisti de olduruor komunisti de..
Dolduruorum dedğini..
Tarihteki butun katliamları lanetliorum..
olduren herkes kopektir..
Kızıllar değil olduren herkes..Bak kolaymıs de mi mantıklı bi sekilde doldurmak
Old 07-30-2006, 10:00 AM   #15
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

herkese hümanistmisin resst?

sadece konuya hasıl olan kişiler söz konusu oluncamı,

insanlık duyguların kabarıyor.

yoksa,

bahsettiğin insanlarada uğrayıp

komünist olacağınıza,faşist olacağınıza,ayrılıkçı olacağınıza,

hümanist olmayı seçse idiniz.

diyebiliyormusun?

yoksa hümanistlik etkisini bizemi gösteriyor.

mantık.....

bizim sesimizi göardı edip,

başka seslere yoğunlaşmanın neresi mantık.

bir dene bir pkaka sitesine gir bu görüşlerini dile getir.

onlarda marksist leninist ya!!!!!!!!

T.C köpeklerini öldürdük diyen bu sitelerde,köpek sizsiniz diye söze girip,

aldığın tepki hakkında sonucu bildir.

tüm samimiyetimle söylüyorum.
Old 07-30-2006, 05:37 PM   #16
Resttt
Geçerken Uğradım

Zaten insanoglu insan olmayı anlayabilseydi humanizme gerek kalmazdı..Humanizm insanın insan karsısındaki caresaizliğidir arkadasım..Benim humanizmim herkese..Ne diorum insanlar zarar goruorsa bnm için siyasi gorusu hiç farketmez benim için kopektir bunu yapan..Ne diorum onlara zulum yapan komunistler kopektir..pkk nın yaptıklarıyla ovunen her insanda kopektir..Ben diebiliorum herkese diorum..Once insan ve onun hakları diorum...Tekrar soyluorum..Gercekten daha fazla insanın olmemesi için elimizden geleni yapmalıyız..SAgcı solcu hristiyan turk musluman değil..İnsanlar olmesin bnm tek derdim bu..Bugun duyuyorum Lubnan İsrail kopekleri 37 cocugu oldurmus..O 37 cocuk ne kotuluk yapmıs olabilir..Humanizm değil insanlık gudusu dielim bence buna..İnsan olalım..
Old 07-31-2006, 09:02 AM   #17
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

düşüncelerin,

hayata geçiremeyeceğin güzel sözlerden ibaret değildir inşallah.

legal de insan hakları savunucusu olan devletlerin bile,

yaptıkları ortada iken,

şahısların arpa boyu tabiri ile yol almasının

kazanç sayıldığı zalim dünyada,

ve

yaşın itibari ile daha görmediğin,

göreceğin şeyler karşısında,(kendimden biliyorum)

fikirlerinde sapmama garantisi olmadığını

bilmeni isterim.

Tecrübe tarak gibidir; hayat insana verir ama kel olduğu zaman.

ALLAH (cc) gönlüne göre versin restt.

memnun oldum........
Old 07-31-2006, 09:57 AM   #18
L331
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 13770
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : L331 is on a distinguished road

hı rest şöyle ol koçum lafı yiyince nsl hizzaya geldin.Biz burda kominizimle mücadele etmiş bir insanı anıyoruz sen gelmişşin bize kominizmi savunmakla kalmıyorsun hatta faşit diyorsun özürdilerim, ben arkadaş kadar kibar olamayacapım yürüüüüüüüü
L331 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-02-2006, 09:14 AM   #19
Resttt
Geçerken Uğradım

Alıntı:
İlk Gönderen L331
hı rest şöyle ol koçum lafı yiyince nsl hizzaya geldin.Biz burda kominizimle mücadele etmiş bir insanı anıyoruz sen gelmişşin bize kominizmi savunmakla kalmıyorsun hatta faşit diyorsun özürdilerim, ben arkadaş kadar kibar olamayacapım yürüüüüüüüü
E be arkadasım ben bosuna konusmusum..Bi laf ettin butun kapasiteni gosterdin buraya..İlkokul cocukları seviyesindeki bir agız dalası istersen sana kolay gelsin..Humanizmi anlatmaya calsıtım Gangaster'e..GErcek su ki ben bir insan hakları savunucusuyum..Benim için insan her seyden ama herseyden once gelir..İnsanlıgı kurtaracak olan budur..Buyuk devletlere gelince onların insan haklarına verdikleri deger gostermelik bir deger..Ben sadece kendi fikirlerimi savunuorum..
Arkadasım bu fikirleri algılayabilmek için once bunların ne demek oldugunu bilmek gerekior..Marksizmle Leninizmin Komunizmin ve Sosyalizmin birbirinden farklarını bilmediin apacık ortada..Ama uslubun gayet komikti cok eglendim..Ayrıca bnm savunduum insanların komunist fasist marksist diye yargılanmamasıdır..Ben komunizmin uygulanamaz oldduunu burada daha once yazdım..Keske okuma alıskanlıgın olsaydı..Ayrıca onemli bir ayrıntı "fasit" değil "fasist"...
Bu tarzdaki konusmlarına ragmen ben yine de saygımı koruyacagım sana karsı..Ama bence sozcuklerini daha dikkatli secersen benden bir daha bu sekilde laf yemezsin..SAygılar sana...
Gangaster arkadasım..Aslında utopya gibi gorunduunun farkındayım..Ama kurtulusumuz kendi kabuklarımıza cekilmekten cok otede..Eger senin humanizm bnm de insanlık gudusu dediim sey hayata gecmiş olsaydı..Velican Oduncu olmeyecekti..Bugun Lubnan'da Irak'ta Afrika'da olen bir cok cocuk olmeyecekti..Bunların nedeni biz insanların insan olmayı bırakıp,ekonomik militarist ayrımcı digerlerini oteki olarak goren fikirlere prim vermemizdir..Velican Oduncu kızıl kopeklerle deil insanlıgın zaaflarıyla ve zayıf dogasıyla carpısmıstır..Kendisi de zayıftır.. Fikirlerimin cok utopik gorundugunun farkındayım..Ama benim fikirlerim ne kadar utopikse de en azından "Dunya Turk Olsun" gibi bir slogandan daha insancıl..Hayata gecirmek için elimden geleni yaparım ama hayat ne kadar yardım eder onu zman gosterir..Ben utopyalarla yasıorsam sizler de aynı konumdasınız..Neye insanıorsunuz savasların sonunda bir gun barıs saglanacagını mı??Asıl sorun Velican Oduncu'nun olmesi mi yoksa komunistlerle savasırken olmesi mi???Bence asıl sorun burada..
Ben de memnun oldum..
Ustteki arkadasa not:SAna da tekrar tekrar saygılar:biggrin:
Old 08-02-2006, 04:24 PM   #20
L331
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 13770
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : L331 is on a distinguished road

korkma n zaman canın sıkılırsa ben seni eğlendiririm. Asıl senin algılıyabilme kabiliyetin olsayı n demek istediğimi anlıyabilirdin.marksizim,sosyalizim.leninizm,komin izim hepsi birbirilerinin paravanları koministlerin çoğu felsefelerinin mallığından ve halkın tepkisinden çekindikleri için kendilerini en başında sosyalist olarak tanıtırlar.Marksitlerin çoğuda allahız gibi görünmemek için kominist olarak tanıtırlar aslında bütün bu boktan felseflerin çıkış noktası aynıdır. benc sen bu felsefeleri azıcık araştır.
senin insanlık derslerinede ihtiyacımız yok.
L331 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı