![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 17 Times in 14 Posts
Üye No: 17135
İtibar Gücü: 1408
Rep Puanı : 974
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kalem elime düşer
kağıt kalemden beter korna sesleri var... köpekler havlar... kulağımda mutsuzluğu haketmeyen güzel bir insanın sesi çınlar... ömürler takas edilmez yirmimdeyken öğrendim ya feda edilir ya birleştirilir korna sesleri var... köpekler havlar... ömrümde ağlamayı haketmeyen güzel bir insanın parmağı var... siparişini aldık bunun o yüzden yazıyoruz dersem şaka olur şükür seviliyoruz okunuyoruz kornadan pil bitti sinyalinden kafiye çıkarıyoruz karpuzcu kapar... dondurmacı var... gözler yerde olunca dünya ne kadar da dar... ömürler takas edilmez öğrendim dar çağımda ya feda edilir ya birleştirilir köpekler havlar... rakı kavun var... bana faydası yok ömrümün kimbilir kime yarar... aşık baran derki sazım çalına yedi dövelde bir ağızdan namım söylene interaktif servislerden nazmım okuna yazarız yazacağız bana yeniden şiirler yazdıran kadına umulur ki o güzel tebessüm ede... ![]()
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 50 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 14289
İtibar Gücü: 1462
Rep Puanı : 1568
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Rakı Kavun varsa gerisi hikaye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bensiz geçen yılların sana ömürler katmış, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 10:21 AM |
şiirler | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 71 | 02-09-2008 02:14 PM |
Eğer bana ibadet edenler olmasaydı Bana âsi gelenlere bir anlık dahi mühlet vermezdim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:40 AM |
Hayal Bana Yakın Yar Bana Uzak | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-30-2007 06:09 PM |
Bana Seni Yazdıran Yarım Kalmışlığındır..... | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-01-2006 02:42 AM |