![]() |
![]() |
#71 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 24 Times in 8 Posts
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bu tip tartışmalara girmek istemezdim ama baktımki bu topik hem faşist hemde terörist kaynıyor benimde tuzum olsun istedim.
1- alıntı yaptığım şahsiyet birde moderatör olacak kürtlerle ilgili asla ama asla genelleme yapma (sana öyle şeyler yazarımki kulaklarına kadar kızarırsın). sen yatağında rahat uyurken askerle dağda omuz omuza korucular çarpıştı bu ülkenin her dönem savunmasında çanakkaledede (acaba şehitlikteki askerlerimizin memleketlerine hiç baktınmı) maraşta antepte hep yanyana düşmana karşı savaşıldı. neyse bu lafları herkes kendi penceresinden anlıyacak zaten....... gelelim topik konusu olan Ahmet KAYA ya isteyen sever istemeyen sevmez Ve son olarak bu moderatör niye banlanmamış çünkü hakaret ve küfür etmiş diğerleri gibi bununda forumdan uzaklaştırlması gerek Son düzenleyen: bluekeys™; 11-09-2006, 09:45 PM.. |
![]() |
![]() |
#72 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() genele şamil olmak ya da olmamak..............
![]() işte bütün mesele..çift taraflı pencere......:confused:
#73 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
aramızda küfürbaz moderatörler bulunmaz yada edenler en ağı şekilde cezalandırılır. CaKaL.NeT Yönetim Eleştiriye açık ancak alay edilmeye kapalıdır. Saygılar GeCeLeR DİPNOT : Siyaset konuşacak adam diplomasi bilmelidir.Diplomasi televizyondali tartışma programlarını seyretmenin çok ötesindedir.Savunduğun kadar eleştirdiğinin tarihini bilmek gerekir.Köy korucularından bahsetmek PKK kelimesinin geçtiği yerde uygun değildir. Sana baş başa bizzat anlatmışımdır belki ; PKK yı TC kurdu yönetimi elinden kaçırdı başına bela oldu diye PKK o senin savunduğun köy korucularının halen yönetmekte olduğu bir terörist birliktir. Daha fazla konuşarak sivrilmek istemiyorum.... |
|
![]() |
#75 | |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
2-savunduğum koruculara gelince elbetteki hepsinin ülkemizin bekası için çarpıştığını iddia etmiyorum sadece ülkemizi gerçekten seven kürtlerinde olduğunu söylüyorum zaten o moderatörede bu yüzden genelleme yapmamasını söyledim 3-Birgün kardeşçe yaşamasını öğrenicez ama acaba o zaman yanımızda sarılacak kardeş bulabilecekmiyiz |
|
![]() |
![]() |
#76 | |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
derdini bilsem derman olsam....? tedavülümüzün eskiliğinden olacak görmekde yetmiyor artık...... gözüm ısrmışsa eğer, sende elzem olan, vahdet-i vücud.... bu naciz kul hemhal buna, lakin, TÜRK MİLLETİ olmanın :confused: gailesi içerisinde seçeresiz misafirler ![]() ![]()
CaKaLBot Banlanmış ve üyeliği iptal edilmiş üyelerin mesajlarını tek nickte toplayan bir bottur. Son düzenleyen: CaKaLBoT; 11-11-2006, 12:06 PM.. |
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 126 Thanked 107 Times in 63 Posts
Üye No: 20072
İtibar Gücü: 1501
Rep Puanı : 5360
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
oda zaten direk pkk nın arkasındaydı yardımlarıyla söledikleriyle ya bir adam türke onu söleye biliyosa o adam türk olamazzz türklerimizin nezaman bir başkasına bunu sölediyini gördünn ben o damı sevmemm ama bize yaptıklarını bildigim için sevmemm okadar mehmet çiklerimizin ölümünde parmagı oldugu için sevmemm |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Hatta benim güzel bi fikrim bütün kürtleri yok edelim! nasılsa hepsi bölücü! hepsi vatan haini! hepsi potansiyel terörist! ne dersiniz? iyi fikir değilmi hatta benden başlıyalım, nasılsa seceremiz yok 50-60 yıl !! kadar önce bir kaç ailenin kurduğu bir ırk veya aşiret veya ne derseniz, tarihleri yokki!!! dün yoktularki yarın olsunlar!!! en azından kürtlerden kurtulursanız Türkiyenin refah seviyesi artacak rüşvet bitecek yolsuzluk kalmayacak AB ye girilecek ülke kurtulacak yahu..!!! VEEE burada misafir falan yok herkes ev sahibidir.... |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
iletişim çorbaya mı döndü ne.......:frown: gardaşlık elimizi uzattık,nereden gardaş oluruz dersin..bilmezmisin galübeladan beri......? ser yazıdan vaziyet alıp, alternatif olarak bunlarımı çıkarttın..:confused: ..sana katılmama rağmen....:frown: sende aslan tıyneti var anlaşılan.... tekrardan.....kelam anlayana,anlamayana laf-ı güzaf...... biz devletimizi sevdik....seven herkes gibi..... velhasıl, devletin milleti olma üzüntüsü içerisinde olan herkes benim için misafirdir.... BEREKETSİZ MİSAFİR.....
![]() |
#80 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşağıda yazılan, benim çok hoşuma giden bir sözdür forumdaki hiç bir arkadaşım üzerine alınmasın kimseye hitaben yazılmamıştır........
Köpekler renk körüdür gökkuşağının o güzel renklerini göremezler bizde bir birgün onlara gökkuşağının o güzel renklerini anlatmaya çalıştık ama hiç bir köpeği inandıramadık... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ahmet Kaya patlaması | GooD aNd EvıL | Magazin Haberleri | 0 | 03-07-2009 08:07 PM |
CHP'nin Ağrı'daki 1. sıra adayı Ahmet Kaya, Sarıgülcü çıktı! 18 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 04:35 PM |
Ahmet Kaya resimli tişört, kavga çıkardı / 5 haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 08:36 AM |
izleyin AHMET KAYA yı neymiş görün... | DJIN | Adult eski arşiv | 40 | 12-07-2006 04:06 PM |
Ahmet Kaya | reco_carsi | Eskiler (Arşiv) | 43 | 04-16-2006 11:26 AM |