www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-27-2006, 11:10 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1451
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan Balili Türk olmak istiyor / 27 Aralık

Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili'nin sezon sonunda Türkiye'deki 5 yılını doldurduktan sonra Türk vatandaşlığı için başvuru yapacağı bildirildi.

Balili, Sivasspor'un ''www.sivasspor.org.tr'' adresli resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiğini belirtti.

Sezon sonunda Türkiye'deki 5 yılını dolduracağını ve daha sonra Türk vatandaşlığına başvuracağını açıklayan Balili, ''Ama İsrail Milli Takımıyla ilgili bazı pürüzler var. Bunları gidermeye çalışıyorum. Türk vatandaşı olmak beni mutlu edecektir'' dedi.

Türk vatandaşı olması halinde ''Atakan'' ismini kullanacağını da ifade eden Balili, şunları kaydetti:

''Türk vatandaşı olmak için her türlü evrakımı hazırladım ve yetkililere teslim ettim. Sezon sonunda müracaatımı yapacağım. Beni Türkiye'de artık Balili olarak değil Atakan olarak çağıracaklar ve alkışlayacaklar. İsrailli bir sporcu olarak Türk vatandaşlığına geçen tek sporcu olma unvanını kazanacağım. Türkiye'yi ve Türkler'i çok seviyorum. Türk futbol tarihine 'İsrailli Türk futbolcu' olarak geçeceğim.''

27.12.2006

Kaynak : AA

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı