![]() |
|
|||||||
| Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 26 Times in 16 Posts
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1736
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#12 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 69 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17839
İtibar Gücü: 1432
Rep Puanı : 17
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
vatanını sevmenin sağı solu olmaz milli bir şiiri kimin ağzından olursa herkes okur Türkeşte bunu yapmış sanırım
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 3 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 31464
İtibar Gücü: 1390
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
Evet o kitabı okudum. Çok güzel bir kitaptı. MHP, Alparslan Türkeş ve ülkücüler hakkında bilmek istediğiniz herşey yazıyor o kitapda. Ellerine sağlık dostum çok güzel bir konu açmışın.
Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş. Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa; yanlışınız çok demektir. Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz... Uğruna ölünecek birşey gösterin ilk önce ben öleyim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 25696
İtibar Gücü: 1398
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
arkadaslar bilgilendireceksek dogru bilgilendirelim insanları..bikere Dogu perincek
asla kominist olmadı..saygı duydu ama olmadı.o herzaman bir sosyalıst kemalistti..bu yuzden koministlerce vuruldu. nazım hikmet olayına gelince Staline bile kafa tutmus ve elestırmıstır.o yuzden tam 3 kere suıkaste ugradı..ama soracak olursanız bu ulkeye 3-5 siirinden baska hiç bir faydası olmamıs aksıne zararı olmustur..nasılmı..onunu fikirlerini savunanlar savunmayanlar,bam gum hesabı... yasar kemal de oyle..kıtaplarını okudum..halk destanlarını yazılı kalıba dokmekten baska hiç bir hizmeti yoktur o bunagın..omrunun 3 te 2 si avrupada gecmiştir ...fransızların masası olmaktan gayri hiç bir halt değildir..alpastan türkese gelince bence faydasından cok zararı olmustur..tıpkı deniz gezmişler gibi..neticede ulke kısımlara ayrılmadımı..tıpkı bu gunde turk kurt ayrımı gibi.. televizyonlara bakın dizilerin 10 da 8 i asiret ailelerinin hayatını anlatıyor... ah ah bizse neleri tartısıyoruz...beyler bakın aklınızda olsun ulke parcalanıyo.. boyle seyleri tartısmayalım gelin birleselim ve hainleri temizleyelim..ama kalemle... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 35925
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10